«Χουντογλέντι» και νέο κόμμα ετοιμάζουν οι νοσταλγοί της 21ης Απριλίου

Τη μεγαλύτερη σύναξη που έχει γίνει έως σήμερα στην Ελλάδα ετοιμάζουν oι νοσταλγοί της 21ης Απριλίου, ανήμερα της θλιβερής επετείου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στην προκλητική εκδήλωση κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Παρασκευάς Μπόλαρης, ένας από τους αμετανόητους υπερασπιστές της χούντας και πρωτεργάτης του «κινήματος της πιτζάμας», ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν και στενοί συνεργάτες του δικτάτορα Γεώργιου Παπαδόπουλου,

Αριστείδης Δημόπουλος (υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας επί χούντας και πρώην ευρωβουλευτής της ΕΠΕΝ), καθώς και ο ξάδελφος του δικτάτορα Άγγελος Παπαθάνου, ο οποίος ήταν και διευθυντής του πολιτικού του γραφείου.

Όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» παράλληλα με την εκδήλωση θα γίνει και παρουσίαση του βιβλίου «Συγκριτική Ιστορία 4ης Αυγούστου – 21ης Απριλίου», όπου από τον συγγραφέα Μάνο Χατζηδάκη, επιχειρείται μια πρώτη σύγκριση των δύο καθεστώτων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 της Κυριακής 21 Απριλίου 2013 στο ξενοδοχείο President, και μεταξύ των προσκεκλημένων είναι φυσικά και η σύζυγος του Γεώργιου Παπαδόπουλου, Δέσποινα.

«Σήμερα που βλέπουμε να καταρρέουν όλοι και περισσότεροι οι μύθοι και οι αξίες επάνω στις οποίες στηρίχτηκε η μεταπολίτευση, η 21η Απριλίου, με το τρίπτυχο «Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια» είναι επίκαιρη από ποτέ» σχολίασε στην εφημερίδα ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, εκδότης της εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο οι νοσταλγοί της 21ης Απριλίου να προχωρήσουν στην ίδρυση νέου πολιτικού φορέα, που θα κινείται δεξιότερα της Χρυσής Αυγής.

«Θεωρούμε πως υπάρχει πολιτικό κενό δεξιότερα της Χρυσής Αυγής» δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Ζαφειρόπουλος, που στο παρελθόν υπήρξε στενός συνεργάτης του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα