Χαμός από προτάσεις για να την κάνουν γυναίκα

Η πρόταση του πολυεκατομμυριούχου Κινέζου επιχειρηματία ότι θα δώσει 50 εκ. ευρώ σε όποιον κάνει straight τη λεσβία κόρη του έπιασε τόπο. Γιατί όχι άλλωστε.

Το γύρο του κόσμου είχε κάνει πριν από μερικές μέρες η είδηση ότι ο κινέζος επιχειρηματίας Σεσίλ Τσάο Σε-Τζουνγκ έδινε περίπου 50 εκ. ευρώ σε όποιον άντρα κατάφερνε να επαναφέρει στον straight δρόμο τη λεσβία κόρη του. Η όμορφη Τζίτζι, πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς της και αυτό φαίνεται ότι ξεχείλισε το ποτήρι για τον πατέρα, που προχώρησε σε αυτή την απίστευτη πρόταση. 

Το αποτέλεσμα ήταν η Τζίτζι να

δεχθεί περισσότερες από 1.700 προτάσεις από διάφορους επίδοξους εραστές της από όλο τον κόσμο. Μάλιστα όπως είπε η κόρη του κινέζου επιχειρηματία, κάποια από τα μηνύματα ήταν καλοπροαίρετα ή ακόμα και αστεία, με αποτέλεσμα να απαντήσει σε αρκετά από αυτά.

Παράλληλα δήλωσε ότι δεν είναι νευριασμένη με τη κίνηση του πατέρα της, καθώς και αυτός είναι ένας τρόπος για να δείξει την αγάπη που της έχει. Ok, όχι ο συνηθισμένος τρόπος, αλλά από το τίποτα κάτι είναι και αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα