Άρνηση Δραγασάκη να αναλάβει το προεδρείο της Βουλής

Οι διαπραγματεύσεις στο Μέγαρο Μαξίμου για το νέο κυβερνητικό σχήμα συνεχίζονται και ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να βρίσκει σε... τοίχο όσον αφορά το προεδρείο της Βουλής

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βγαίνουν από το ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση θα ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι το πρωί της Τετάρτης ώστε να γίνει η ορκωμοσία την ίδια ημέρα, προτού αναχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας

το μεσημέρι για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στην έκτακτη σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό.

Η πρώτη επιλογή του πρωθυπουργού για την θέση του Προέδρου της Βουλής φέρεται να ήταν αυτή του Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος όμως την αρνήθηκε. Ο Αλέξης Τσίπρας πάντως φαίνεται να επιμένει όμως αν ο Δραγασάκης δεν αλλάξει άποψη τότε πιθανότατα θα διατηρήσει τη θέση του αντιπροέδρου.

Για την θέση του προέδρου της βουλής τότε υπάρχουν δύο ακόμα υποψήφιοι. Ο πρώτος είναι ο Νίκος Βούτσης. Σε αυτή την περίπτωση στο Εσωτερικών θα οδεύσει ο Πάνος Σκουρλέτης, ωστόσο παραμένει άγνωστο ποιος θα αναλάβει το Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.

Το δεύτερο όνομα που ακούγεται για την θέση του προέδρου της Βουλής είναι του Θόδωρου Δρίτσα, οπότε, σε αυτή την περίπτωση στο Ναυτιλίας πιθανόν να παραμείνει στον Χρήστο Ζώη, όπως επιθυμεί άλλωστε και ο Πάνος Καμμένος.

The post Άρνηση Δραγασάκη να αναλάβει το προεδρείο της Βουλής appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα