Αργεντινή – Παραγουάη 6-1 [Βίντεο]

12:58 1/7/2015 - Πηγή: KoolNews

Η Αργεντινή διέσυρε την Παραγουάη στον ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα με 6-1 και θα διεκδικήσει το τρόπαιο στον τελικό με την διοργανώτρια, Χιλή των Βιδάλ, Βάργκας και Σάντσες...

Πέρυσι το καλοκαίρι ο Μέσι και η παρέα του έφτασαν ένα βήμα μακριά από το να κατακτήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως οι Γερμανοί είχαν άλλα σχέδια από τους Λατίνιυς. Περίπου ένα χρόνο αργότερα η Αργεντινή βρίσκεται σε άλλον ένα ακόμη τελικό, αυτό του Κόπα Αμέρικα κόντρα στην διοργανώτρια Χιλή και ο σούπερ σταρ

της Μπαρτσελόνα, Λίο Μέσι, θέλει να κάνει ό, τι δεν έχει κάνει ο Μαραντόνα καθώς ο «Ντιεγκίτο» δεν το κατέκτησε ποτέ αυτό το τρόπαιο.

Στα του αγώνα, μόλις στο 15' η «Αλμπισελέστε» άνοιξε το σκορ με τον Ρόχο να κατεβάζει υπέροχα την μπάλα μετά από εκτέλεση του Μέσι και να σκοράρει το πιο γρήγορο γκολ της Αργεντινής στη διοργάνωση. Στο 27' ο Μέσι έβγαλε την κόντρα πάσαρε στον βηματισμό του Παστόρε και ο μεσοεπιθετικός της Παρί, ανέβασε τον πήχη του σκορ στο 2-0. Η Παραγουάη δεν... παράτησε το ματς και κατάφερε να μειώσει πριν κλείσει το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος όμως ήρθε η πανωλεθρία για τους Παραγουανούς. Μέσα σε πέντε λεπτά ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκόραρε δύο φορές στο 48' και στο 53' για το 4-1. Οι Αργεντινοί δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Στο 81' ο Ντι Μαρία σέντραρε και ο Αγουέρο σκόραρε για το 5-1, ενώ το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Ιγκουαΐν, ύστερα από συνεργασία του Σαμπαλέτα με τον Μέσι.

Οι συνθέσεις:

Αργεντινή (Τάτα Μαρτίνο): Ρομέρο, Ντεμικέλις, Οταμέντι, Ρόχο, Σαμπαλέτα, Μασεράνο (76' Μασεράνο), Παστόρε (73' Μπανέγα), Μπίλια, Ντι Μαρία, Μέσι, Αγουέρο (82' Ιγουαΐν)

Παραγουάη (Ραμόν Ντίας): Βιγιάρ, Μπρούνο Βαλδές, Ντα Σίλβα, Αγκιλάρ, Πίρις, Γκονσάλες (25' Μπομπαδίγια), Κάσερες, Ορτίς, Μπενίτες, Νέλσον Βαλδές (57' Ρομέρο), Σάντα Κρους (29' Μπάριος).

The post Αργεντινή – Παραγουάη 6-1 [Βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα