Αποκαλύψεις-σοκ από πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής: Μας θεωρούν μηδενικά, μας κλωτσάνε όταν κάνουμε κάμψεις

Αποκαλύψεις εκ των έσω κάνει πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής ο οποίος λύνει την σιωπή του και μιλά για όλα όσα έζησε στον ενάμιση χρόνο που παρέμεινε μέλος της στην Τοπική Οργάνωση της Νίκαιας, μία από τις πιο σκληροπυρηνικές ολόκληρης της χώρας.

Ο άνδρας τα στοιχεία του οποίου δεν αποκαλύπτονται για ευνόητους λόγους, μιλά στο Έθνος και παραθέτει όλα όσα ξέρει για την οργάνωση, τις πρακτικές αλλά και τις διασυνδέσεις της Τοπικής Οργάνωσης. Όσο κι αν πολλοί δεν θέλουν

να πιστέψουν πως η Χρυσή Αυγή έχει παρεισφρήσει και στην Αστυνομία τα στοιχεία αποδεικνύουν το αντίθετο. Ο άνδρας αποκαλύπτει για ποιο λόγο η Αστυνομία δεν βρίσκει κάτι μεμπτό όταν κάνει εφόδους στα γραφεία του εθνικιστικού κόμματος λέγοντας πως: Οι έλεγχοι είναι «μιλημένοι» καθώς αστυνομικός του ΑΤ Νίκαιας είναι χρυσαυγίτης οπότε τους προειδοποιεί για τυχόν εφόδους. Όσοι δε, γλυτώσουν δεν ανησυχούν γιατί «καθαρίζει» αυτός για αυτούς…

«Στο αυτοκίνητο του Γιώργου Πατέλη και στο σπίτι της μητέρας του βάζαμε τα όπλα μας, όταν έπρεπε να τα κρύψουμε», αποκαλύπτει το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Η ιεραρχία της ΤΟ Νίκαιας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις πιο γνωστές παρακρατικές και εγκληματικές οργανώσεις του κόσμου. Υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Πατέλη η ΤΟ εδραιώνεται στην περιοχή, ενώ αρχηγός της είναι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός.

Ο βουλευτής Γιάννης Λαγός

Ο Γιάννης Λαγός είναι αυτός που κινεί τα νήματα για τις δράσεις των οργανώσεων όλης της περιοχής και σύμφωνα με την μαρτυρία η διαδρομή είχε ως εξής: Ο Γιώργος Πατέλης λάμβανε ενημέρωση από τα μέλη του για ό,τι αφορούσε την περιοχή της Νίκαιας και αυτός ήταν υπεύθυνους να «λογοδοτήσει» στον Λαγό, ο οποίος λάμβανε τις όποιες αποφάσεις και είχε και το τελικό πρόσταγμα. Ωστόσο και αυτός έπρεπε να λογοδοτήσει στον «αρχηγό» ο οποίος έδινε το τελευταίο ΟΚ.

Ο Κλειστός Πυρήνας και τα καψόνια

Η οργάνωση που υπάρχει και τα καψόνια που γίνονται ξεπερνούν κάθε φαντασία. Όπως λέει ο άνδρας, για να γίνει κάποιος μέλος του Κλειστού Πυρήνα, έπρεπε να ανήκει στην κλίκα του Πατέλη. «Είσαι ένα μηδενικό, σου λένε να πέσεις να πάρεις κάμψεις και σε κλωτσάνε στα πλευρά μπροστά σε όλους. Όταν μπεις στον Κλειστό Πυρήνα, σου βγάζουν ειδικό βιβλιαράκι στο οποίο καταγράφονται και οι επιδόσεις σου. Σε πόσες εκδηλώσεις πήγες, αν έδειρες Πακιστανούς, πόσες φορές έχεις πάει στις οργανώσεις του γραφείου».

Οι… μπράβοι του διαδικτύου και οι κατάσκοποι

Το πρώην μέλος αποκαλύπτει πως για να γίνει κάποιος σημαντικός στο κόμμα δεν αρκεί η ανεπτυγμένη σωματοδομή αλλά πρέπει να έχει και άλλες ικανότητες καθώς η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί και χάκερς οι οποίοι επιτίθενται σε προφίλ πρώην μελών του κόμματος στο Facebook.

Σημαντική αποκάλυψη είναι επίσης πως η Χρυσή Αυγή διαθέτει και κατασκόπους στα αντιφασιστικά στρατόπεδα. Στέλνει μέλη της να παριστάνουν τους αντιφασίστες ή τους αναρχικούς έτσι ώστε να μαθαίνουν εκ των έσω τι σχεδιάζεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα