Άντρας δίνει λύση στη μάστιγα του γυναικείου «δεν ξέρω τι θέλω να φάω» [βίντεο]

«Τι θα φας; Πες μου τι θέλεις να φας αλλιώς τον σκοτώνω». Φαίνεται πως ούτε αυτά τα λόγια δεν πτοούν μια γυναίκα προκειμένου να… επισπεύσει τις διαδικασίες και να πάρει μια γρήγορη απόφαση για το αιώνιο δίλημμα: «Τι θα φάμε σήμερα»; Το βίντεο προκαλεί απίστευτο γέλιο, με τις γυναίκες να παρουσιάζονται στην κυριολεξία ως οι αιώνιοι «ψυχοβγάλτες» που ταλαιπωρούν τους συντρόφους τους προκειμένου να καταλήξουν σε μια απλά και συγκεκριμένη απόφαση.

Η γυναικεία

αναποφασιστικότητα είναι από τους βασικότερους λόγους έντασης μεταξύ των ζευγαριών, ενώ όταν ένας άντρας κάνει το… λάθος να παραπονεθεί για την ώρα που χρειάζεται η σύντροφός τους για να αποφασίσει τι ακριβώς θέλει μέσα από τις πολλές επιλογές που έχει, η γκρίνια είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη.

Κάπως έτσι σκέφτηκαν και οι εμπνευστές του βίντεο που θα παρακολουθήσετε και αποφάσισαν να μετατρέψουν την γυναικεία «παράνοια» σε παρωδία. Δείτε τι σκαρφίστηκε ο πρωταγωνιστής για να κάνει την κοπέλα του να αποφασίσει τι θέλει να φάει και την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να φτάσετε τον σύντροφό σας στα όρια νευρικής κρίσης με την αναποφασιστικότητά σας, σκεφτείτε το διπλά.

The post Άντρας δίνει λύση στη μάστιγα του γυναικείου «δεν ξέρω τι θέλω να φάω» [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα