Κυκλοφορεί στην Κυψέλη με τζιν, πουλόβερ και αλεξίσφαιρο – Μήνυμα… ασφάλειας από τον Κικίλια [εικόνες]

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας είναι ένας θαρραλέος πολιτικός. Τολμά αυτό που κανένας άλλος προκάτοχός του δεν έχει κάνει. Περπατά μέρα μεσημέρι στους δρόμους της Αθήνας και μάλιστα σε μια δύσκολη περιοχή του κέντρου, τη Φωκίωνος Νέγρη, στην Κυψέλη.

Μόνο που συνοδεύεται από μερικές δεκάδες αστυνομικούς που εκείνη την ώρα είχαν ξαμολυθεί στους δρόμους της ευρύτερης περιοχής εκτελώντας

μέρος του σχεδίου δράσης Θησέας που αφορά στην πάταξη του παραεμπορίου στους δρόμους της Αθήνας και στην καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης.

Και μια λεπτομέρεια που πραγματικά κάνει τη διαφορά. Ο Βασίλης Κικίλιας κάτω από την επιμελώς ατημέλητη εμφάνισή του με το τζιν και το πουλοβεράκι που σηματοδοτεί έναν πολιτικό της νέας γενιάς που προσέχει ιδιαίτερα την δημόσια εικόνα του, κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Φοράει αλεξίσφαιρο γιλέκο τελευταίας τεχνολογίας. Γιατί άραγε; Φοβάται περισσότερο από τον πρωθυπουργό, τους πολιτικούς αρχηγούς και όλους τους άλλους ενδεχόμενους στόχους τρομοκρατικών επιθέσεων;

Το παράδειγμά του δεν είναι μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας στον απλό πολίτη αυτής της χώρας και ειδικότερα της συγκεκριμένης περιοχής που έχουν ήδη αρκετά ζητήματα.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φωτογραφίες: Eurokinissi

The post Κυκλοφορεί στην Κυψέλη με τζιν, πουλόβερ και αλεξίσφαιρο – Μήνυμα… ασφάλειας από τον Κικίλια [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα