Πέντε χρόνια μετά όλοι ψάχνουν τα «λεφτά» του Παπανδρέου

Ο Γιώργος Παπανδρέου βγήκε πρωθυπουργός μετά βαΐων και κλάδων. Η φράση του και δράση του «λεφτά υπάρχουν» στιγμάτισε την χώρα και όλοι οι Έλληνες πολιτικοί φέρνουν τον κόσμο ανάποδα πέντε χρόνια μετά να βρουν αυτά τα «λεφτά».

Γράφει ο Γιώργος Μιχαηλίδης

Μία φράση του πρωθυπουργού «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» και έχει κάνει 10.000.000 Έλληνες να ψάχνουν. Τρία χρόνια

τώρα ο Αντώνης Σαμαράς, ψάχνει. Ψάχνει τα λεφτά του Παπανδρέου, αλλά δεν τα βρίσκει. Αλλάζει τον έναν υπουργό μετά τον άλλον αλλά τίποτα. Μέχρι και στην Αμφίπολη πήγε ο σκεπτόμενος «βρε μπας και τα βρω εδώ;».

Ο Αλέξης Τσίπρας; Αυτός κι αν ψάχνει. Αυτός μάλιστα θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε πως τα έχει ήδη βρει. Η «μαύρη» αλήθεια όμως είναι άλλη. Ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κάθεται σκυθρωπός στο γραφείο του στην Κουμουνδούρου γνωρίζοντας πως τα «λεφτά» είναι ακόμα άφαντα. Έχει και αυτόν τον Λαφαζάνη που του χαλάει την μανέστρα... «Σύντροφε, άσε με σου λέω. Θα “ανατινάξω” όλη την χώρα και θα στα βρω εγώ τα λεφτά», του λέει, ενώ ωρύεται για τους ΠΑΣΟΚους που παρείσφρησαν στο κόμμα θα πάρουν τα υπουργεία. «Εδώ δεν τα βρήκαν τα λεφτά με τον Γιωργάκη. Τι θέλουν τώρα, δεύτερη ευκαιρία;».

Την ίδια ώρα εκεί κοντά στην Συγγρού, στα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο Πάνος Καμμένος μαζί με όσους έχουν απομείνει στο κόμμα, μελετούν τα ελληνικά χωρικά ύδατα. Πίστεψαν τον Γιώργο Παπανδρέου, αν και θεώρησαν πως η προσφυγή στο Μνημόνιο είναι λάθος, έτσι ψάχνουν τα λεφτά στους «υδατάνθρακες». Μάλλον στους υδρογονάνθρακες.

Ο Φώτης Κουβέλης; Ίσως.

Στο ΚΚΕ; Πιστεύουν και αυτοί πως όντως τα λεφτά υπάρχουν, πιστεύουν όμως πως τα έχει ο λαός. Δεν τον έχουν ρωτήσει μάλλον...

The post Πέντε χρόνια μετά όλοι ψάχνουν τα «λεφτά» του Παπανδρέου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα