Αγγελία Νίκου Φίλη: Πωλείται γραφείο αξίας 130.000 ευρώ!

Ο Υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης προέβη σε μια αξιέπαινη πράξη, για ένα θέμα που συζητήθηκε πολύ τις τελευταίες μέρες. Αποφάσισε να πουλήσει το πανάκριβο γραφείο του, στο Υπουργείο, το οποίο ακόμα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός όταν το είχε δει το είχε χαρακτηρίσει «αυτοκρατορικό».

«Κάθομαι σε ένα γραφείο αξίας 130.000 ευρώ και ως πολίτης που ζω σε μια φτωχή χώρα δεν το αντέχω» λέει ο υπουργός Παιδείας σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» και ετοιμάζεται να το πουλήσει (και όσα πιάσει).

Ο κ. Φίλης μάλιστα έβαλε και αγγελία πώλησης. Το πανάκριβο αυτό γραφείο (ενός πασίγνωστου οίκου) το

κληρονόμησε από τους προκατόχους του υπουργούς (δηλαδή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ), όπως κληρονόμησε και το υπνοδωμάτιο, το υπερπολυτελές λουτρό και τις πανάκριβες πολυθρόνες.

Έτσι το γραφείο θα το πουλήσει, το αυτοκρατορικό δωμάτιο το έκοψε στη μέση, ενώ ξήλωσε το κρεβάτι από το υπνοδωμάτιο και το έκανε και αυτό γραφείο για δύο συνεργάτες του: «Οταν θέλω να κοιμηθώ, κοιμάμαι στο σπίτι μου» λέει. Αλλά ο κ. Φίλης κάθισε και έψαξε πώς προέκυψε τέτοιο αυτοκρατορικό γραφείο. Άνοιξε τα αρχεία, τα αρχιτεκτονικά σχέδια και ανακάλυψε ότι το τεράστιο αυτό δωμάτιο κτίστηκε και διαμορφώθηκε ως προεδρική σουίτα την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων για τον τότε πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ.

The post Αγγελία Νίκου Φίλη: Πωλείται γραφείο αξίας 130.000 ευρώ! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα