Αλώβητη (0-0) η ΑΕΚ στην Τρίπολη με τον Αστέρα

22:13 7/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Χωρίς νικητή και γκολ έληξε ο αγώνας στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 25ης ημέρας του πρωταθλήματος, με ωφελημένο τον… Παναθηναϊκό, που είδε να μειώνεται στους πέντε βαθμούς η διαφορά από την Ένωση.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι εξακολουθούν να βρίσκονται στο -4 από την πέμπτη θέση και τον Πανιώνιο, που μέχρι στιγμής προηγείται στη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ.

Σε ένα

παιχνίδι χωρίς ρυθμό η ΑΕΚ έχασε διπλή ευκαιρία στο 20΄, όταν ο Λαμπρόπουλος έκανε το σουτ, ο Μπαντής απέκρουσε, ο Αραβίδης σούταρε εκ νέου και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απομάκρυνε σε κόρνερ, ενώ στο 24΄ η ατομική ενέργεια και το σουτ του Φερνάντες κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο 34ο λεπτό η Ένωση διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ιγκλέσιας στον Λαμπρόπουλο, κι ενώ είχε προηγηθεί απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα, με την μπάλα να αναπηδά στο έδαφος και τον Μπαντή να αποκρούει δύσκολα.

Στο ίδιο μοτίβο το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ρυθμό να παραμένει μέτριος αλλά τις φάσεις να λείπουν αυτή τη φορά, με τον Μπαρόχα να διώχνει με τις γροθιές στο 67ο λεπτό ένα «γέμισμα», η μπάλα να φτάνει στον Μπερτόλιο που σούταρε αλλά ο Λαμπρόπουλος είχε καλή τοποθέτηση και απομάκρυνε.

Στο 70΄ και σε «κακή» απομάκρυνση του Γκάλο ο Σιμόες δεν κατόρθωσε να κοντρολάρει, ο Λούσι σούταρε απευθείας και έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι, για να αποβληθεί στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη ο Τζεμπούρ.

The post Αλώβητη (0-0) η ΑΕΚ στην Τρίπολη με τον Αστέρα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα