Αγωγή-μαμούθ της Φωτεινής Δάρρα κατά Λιάγκα και Σκορδά – Οι δηλώσεις που τους έφτασαν στα δικαστήρια

Όλο αυτό το διάστημα η δικαστική διαμάχη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη απασχολεί αρκετά τα μέσα. Όπως όλα δείχνουν, όμως, άλλο ένα μέτωπο είχε ανοίξει για το Γιώργο Λιάγκα και το «Πρωινό».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, αυτές τις μέρες εκδικάζεται μια αγωγή που έχει κάνει η καλλιτέχνις Φωτεινή Δάρρα για σχόλια που ακούστηκαν

σχετικά με την ίδια και το παιδί της, τα οποία η ίδια θεωρεί προσβλητικά.

Συγκεκριμένα, σε μια εκπομπή του Οκτωβρίου του 2013, ύστερα από ένα βίντεο που η ίδια έκανε δηλώσεις στην Σάσα Σταμάτη, είχε ακολουθήσει μια συζήτηση για τα προσωπικά της, με τον παρουσιαστή να χαρακτηρίζει τη Φωτεινή Δάρρα «αγριογκόμενα» και ο δικηγόρος της τραγουδίστριας ισχυρίζεται ότι αμφισβήτησαν την πατρότητα του παιδιού διερωτώμενοι «τίνος είναι άραγε το παιδί».

Η Φωτεινή Δάρρα ζητά αποζημίωση 299.000 ευρώ, ενώ ο πρώην σύντροφός της, Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο σύζυγός της, Γιώργος Παπαχριστούδης, αξιώνουν από 199.000 έκαστος.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Αγωγή-μαμούθ της Φωτεινής Δάρρα κατά Λιάγκα και Σκορδά – Οι δηλώσεις που τους έφτασαν στα δικαστήρια appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγωγή-μαμούθ, Φωτεινής Δάρρα, Λιάγκα, Σκορδά –,agogi-mamouth, foteinis darra, liagka, skorda –