Αυτός είναι ο πραγματικός Μόγλης με την τίγρη του [εικόνες]

Είναι σύνηθες οι άνθρωποι να κάνουν παρέα και να δένονται με τα ζώα. Όταν όμως το ζώο αυτό είναι μια τεράστια τίγρης τότε μάλλον τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά…

Ο 31χρονος Αμντουλάχ Σόλεχ από την Ινδονησία είναι αδιαμφισβήτητα ο αληθινός Μόγλης αφού έχει αναπτύξει μια απίστευτη σχέση με την 4χρονη Μουλάν, μια τίγρη με την οποία κοιμάται αλλά και παλεύει τακτικά!

Το ζευγάρι περνά χρόνο καθημερινά μαζί καθώς ο Αμπντουλάχ την μεγαλώνει από τότε που ήταν τριών μηνών…γατάκι. Τώρα είναι και επίσημα κοντά

της αφού πλέον εργάζεται για το αφεντικό της τον Μοχάμεντ Σόλεχ και ήδη έχει το παρατσούκλι «νταντά τίγρης»

Οι δυο τους είναι τόσο αχώριστο ώστε ο Αμπντουλάχ να μην κοιμάται στο κρεβάτι του και να κοιμάται στο πλάι της σε ένα πρόχειρο κατάλυμα!

Η Μουλάν δείχνει να απολαμβάνει τη σχέση της με τον Αμπντουλάχ τον οποίο αγκαλιάζει -με τον τρόπο της- και πολλές φορές προσποιείται ότι επιτείθεται όταν παίζουν στον κήπο. Ωστόσο παρά την παιχνιδιάρικη διάθεσή η τίγρης δεν συνειδητοποιεί τη δύναμή της και πολλές φορές αφήνει… ανεξίτηλα τα σημάδια της στον Αμπντουλάχ με αποτέλεσμα πολλές φορές να γυρνάει μελανιασμένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα