5 λόγοι γιατί «δεν ταιριάζετε σου λέω»!

Είμαστε μαζί σου φίλε αναγνώστη και θέλουμε το καλύτερο για σένα. Και επειδή η σύντροφος που έχεις στο πλευρό σου, σε χαρακτηρίζει, διάβασε κάποιες ενδείξεις πως είσαι πολύ καλύτερος από εκείνη και κάνε τη μεγάλη ντρίμπλα!

5. Ζει στον κόσμο της tv

Τα βιβλία είναι στοιχείο της διακόσμησης στο σπίτι της –οι σελίδες είναι κολλημένες, όταν ξεκινάτε μια συζήτηση νομίζεις πως υπάρχει κάμερα και είσαι στο νέο Big Brother που γυρίζεται χωρίς να ξέρεις τίποτε παραπάνω, το λεξιλόγιό της περιέχει 5 λέξεις και όταν

μιλάς με επιχειρήματα αυτή ή σε κοιτάει με το βλέμμα του «τίμιου-γίγαντα-Αργύρη-Καμπούρη» ή αρχίζει τα… νταλικερίστικα. Τι κάνεις με την «κοινωνικά αγράμματη»;

4. Κάνει σεξ σαν πορνοστάρ

Στο κρεβάτι είναι εκείνη που οδηγεί το παιχνίδι. Και το «οδηγεί» δεν είναι πως απλά σου λέει τι θέλει να της κάνεις, αλλά σε κατευθύνει με τέτοιο τρόπο που νομίζεις πως είσαι ο πρωταγωνιστής σε τσόντα. Δεν έχει καν, τη στοιχειώδη γυναικεία πονηριά να υποκριθεί την «αθώα». Λογικό είναι να αναρωτιέσαι πως έμαθε όλα αυτά, λογικό είναι να θέλεις να βρεις το τηλέφωνο του Ρόκο Σιφρέντι για να τον ρωτήσεις αν την ξέρει!

3. Οι φίλοι σου την κράζουν

Κυριολεκτικά δεν θέλουν να τη βλέπουν στα μάτια τους. Είναι αντικοινωνική, χώνεται σε κάθε σας συζήτηση, έχει άποψη για τη θέση που πρέπει να παίζει ο Σαλπιγγίδης… Επίσης, τους μιλάει με ύφος «1000 καρδιναλίων», λες κι εσύ δεν υπήρχες πριν εμφανιστεί εκείνη!

2. «Είσαι η καλύτερη»

Συνεχώς την ενθαρρύνεις, προσπαθείς να της τονώσεις το ηθικό, ενώ ξέρεις πως έχει πιάσει «ταβάνι» σε όλα. Επαγγελματικά, προσπαθεί να κάνει καριέρα αλλά δεν έχει τα προσόντα. Τα λεφτά που βγάζει είναι πολύ λίγα και πρέπει να της πληρώνεις ακόμη και τη «νυχού» της! Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να πιστεύει πως «τα κυκλώματα δεν την αφήνουν να προχωρήσει». Σου χω νέα αδερφέ. Μια ζωή έτσι θα είναι!

1.Η ομορφιά της

Αυτό είναι το μόνο προσόν που διαθέτει! Τίποτε άλλο. Και ναι, στην αρχή ήταν υπεραρκετό. Αλλά τώρα. Η απομυθοποίηση έρχεται κάποια στιγμή, όχι για την ομορφιά, αλλά για τη ζωή που ζεις δίπλα της. Οι 7 στις 10 γυναίκες είναι άνω του μετρίου, οι 5 στις 10 κουκλάρες. Ώρα να ξεκολλάς αδερφέ! Προχώρα!

Keywords
Αναζητήσεις
πωσ ξερω οτι ταιριαζουμε, γιατι ενω με θελει μου λεει οτι δεν ταιριαζουμε
Τυχαία Θέματα