Ποδοσφαιριστής σκουπίζεται με χαρτονομίσματα!

Σεισμό στο βρετανικό ποδόσφαιρο προκαλεί σημερινό δημοσίευμα της Sun με φωτογραφία του Λίαμ Ρίντζγουελ της Πρέμιερ Λιγκ να χρησιμοποιεί… το χρήμα του στην τουαλέτα. 

Αρρωστημένη και προκλητική χαρακτηρίζει η βρετανική ομάδα σύνταξης της εφημερίδας τη φωτογραφία του 28χρονου άσου της Γουέστ Μπρόμιτς. Ο ποδοσφαιριστής εικονίζεται στην τουαλέτα του σπιτιού του να έχει σηκωθεί από τη λεκάνη και σκουπίζεται με χαρτονομίσματα των 20 λιρών τα οποία είναι διάσπαρτα στο πάτωμα, συνολικής αξίας 1000 λιρών (1233 ευρώ) περίπου. 

Ο

εν λόγω ποδοσφαιριστής υπέγραψε πέρσι συμβόλαιο 6.500.000 λιρών που του αποφέρει περίπου 20.000 λίρες μισθό την εβδομάδα, κάθε εβδομάδα. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι την επίμαχη φωτογραφία την… σκηνοθέτησε προκειμένου να κάνει πλάκα σε έναν φίλο του και δεν είχε σκοπό να προκαλέσει τους «κοινούς θνητούς» που αγκομαχούν στην ανέχεια και την ανεργία: «Η φωτογραφία είναι προσωπική, βγήκε πριν από οκτώ μήνες ως αστείο προς έναν φίλο μετά από ένα στοίχημα και είχα σκοπό να τη δει μόνο εκείνος κι όχι όλος ο κόσμος. Καταλαβαίνω πώς μπορεί να εκληφθεί από κάποιους και ζητώ συγγνώμη αν προσέβαλα κάποιον».

Η λήψη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Sun στην οποία έφτασε η φωτογραφία από ανώνυμο αποστολέα- έγινε στο αξίας 1.500.000 σπίτι του ποδοσφαιριστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα