Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισαν Συνατσάκη – Στρατής

18:21 9/7/2014 - Πηγή: KoolNews

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz αλλά τελικά χωρίσανε. Ποιος ήταν όμως ο πραγματικός λόγος που η σχέση τελείωσε;

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2009 όταν εκείνος πήγε καλεσμένος στην εκπομπή

της Μαίρης στο Mad. Η Συνατσάκη είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της πως έγιναν όλα: «Κάποια στιγμή βγάζαμε με το MAD ένα εφημεριδάκι όπου ήμουν αρχισυντάκτρια και τον θέλαμε για συνέντευξη. Έτσι, τον πήρα τηλέφωνο. Ήταν πάρα πολύ ευγενικός, καλός και εξυπηρετικός. Τον είδα μια φορά στο κανάλι, έτυχε να έρθει και δεύτερη φορά και τρίτη. Ε, ξέρεις πώς γίνονται αυτά. Μιλάς, χαζοπαζαρεύεσαι λίγο -έτσι το λέμε το flirting. Το κάναμε αρκετό καιρό αυτό. Και μετά τα φτιάξαμε».

Επίσης είχε πει σε άλλη της συνέντευξη για την γνωριμία με τον Μύρωνα Στρατή: «Γνωριστήκαμε πολύ βαρετά και απλά δεν ήταν ακαριαίος ο έρωτας. Απλά εξελίχθηκαν τα πράγματα… Το κρατήσαμε και κάποιους μήνες κρυφό, ένα οχτάμηνο περίπου. Το πρώτο μας ραντεβού είχε αμηχανία, γελάκια…».

Στην αρχή οι δυο τους ήταν διακριτικοί αλλά τελικά είπαν δημόσια πως είναι μαζί. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα συγκατοίκησαν και πολλοί έλεγαν πως είναι έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Σύμφωνα με το youweekly.gr, άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος της Μαίρης και του Μύρωνα δήλωσαν πως οι δυο τους χώρισαν επειδή ακυρώθηκε ο γάμος τους που είχε προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του 2014. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μύρωνας Στρατής είπε στην Μαίρη Συνατσάκη πως δεν είναι ακόμη έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση τους και εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα