Το «Joy» και οι επτά σειρές που θα ενισχύσουν το Mega

16:55 9/7/2014 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΤο «Joy» και οι επτά σειρές που θα ενισχύσουν το MegaΤετάρτη, Ιούλιος 9, 2014 - 16:48

Ανακοινώσεις που αφορούν το πρόγραμμα του Mega έκαναν χθες ο διευθυντής προγράμματος Λοΐζος Ξενόπουλος και το τμήμα σχεδίασης ψυχαγωγικών εκπομπών και σειρών του καναλιού. Η ηγετική ομάδα του σταθμού που ασχολείται με το γέλιο και το δάκρυ μας κρατούσε για... πριν από τις διακοπές μας εκπλήξεις που αφορούν τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Οπως μας πληροφόρησαν λοιπόν, το Mega

αγοράζει αυτούσια την παραγωγή του ΣΚΑΪ «Joy» που θα προβάλλεται τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου από τον Οκτώβριο. Επίσης θα υπάρξει καθημερινή πρωινή εκπομπή με κεντρικό παρουσιαστή ή παρουσιάστρια, στην οποία δεν θα γίνεται κουσκούς, ούτε θα υπάρχει επιθετική διάθεση. Στο ίδιο πλαίσιο θα διαμορφωθεί και η απογευματινή ζώνη, η οποία θα φιλοξενήσει ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, από τις 16.00 έως τις 19.00, από τον Ιανουάριο.

Το σίριαλ

Οσο για την ελληνική μυθοπλασία, στο Mega θα «τρέξουν» επτά σίριαλ: «Εθνική Ελλάδας» με τους Γιώργο Καπουτζίδη, Σμαράγδα Καρύδη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ και Κατερίνα Παπουτσάκη, «Μάνα Χ Ουρανού» του Γιώργου Φειδά με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Σολωμού, «Δικαίωση» του Δημήτρη Αρβανίτη, που θα τοποθετηθεί στην prime time από τον Νοέμβριο, η γυναικεία σειρά «Ηρωίδες» της Αλεξάνδρας Κάππα (μετά τις 23.00), που θα θυμίζει «Sex in the City», η «Μοντέρνα οικογένεια» δύο φορές την εβδομάδα και το «Κάτω Παρτάλι», στο οποίο θα προστεθούν τρεις νέοι ρόλοι, από 12 Ιανουαρίου. Σε ό,τι αφορά τα «Κλεμμένα όνειρα», θα γίνει προσπάθεια να ενταχθούν στο πρόγραμμα πριν από τον Ιανουάριο για να δίνουν lead in στο δελτίο ειδήσεων.

Από τον Οκτώβριο θα αρχίσει να προβάλλεται το «Music School», δύοφορές την εβδομάδα, με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου και στην κριτική επιτροπή τον Γιώργο Θεοφάνους και την Demy. Τον ίδιο μήνα θα επιστρέψει και το «Celebrity game night» με τη Σμαράγδα Καρύδη και θα βγει στον αέρα η νέα καθημερινή, μεσημεριανή εκπομπή μαγειρικής του Ακη Πετρετζίκη. Ο σεφ θα παρουσιάζει και μια βραδινή εκπομπή, τη «Λίστα», με ταξίδια προσωπικού, συναισθηματικού περιεχομένου, τα οποία όμως θα έχουν και... γεύση.

Τέλος, το Mega μιλά με τον Μάρκο Σεφερλή για ένα σόου, καθώς και με την πρόσφατα χωρισμένη Τζένη Μπαλατσινού για εκπομπή ομορφιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα