Ξεσπάθωσε ο Κλούνεϊ: Λέτε ψέματα, η πεθερά μου με θέλει για γαμπρό

18:21 9/7/2014 - Πηγή: KoolNews

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης επιτέθηκε σήμερα στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail κατηγορώντας την για ένα «εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο ρεπορτάζ», το οποίο αφορούσε την μελλοντική πεθερά που υποτίθεται ότι δεν τον θέλει λόγω θρησκευτικών διαφορών.

Στις αρχές της εβδομάδας, η Daily Mail είχε δημοσιεύσει ένα ρεπορτάζ στο οποίο αναφέρονταν πως η πεθερά του διαφωνεί με τον γάμο και θέλει η κόρη της να παντρευτεί κάποιον που

ανήκει στην κοινότητα των Δρούζων.

«Πιστεύει ότι η Άμαλ θα μπορούσε να βρει κάτι καλύτερο (σ.σ. από τον Κλούνεϊ). Έλεγε στη μισή Βηρυτό, σε όποιον καθόταν να την ακούσει, ότι υπάρχουν 500.000 Δρούζοι. Κανένας από αυτούς δεν είναι κατάλληλος;» για την κόρη της, φέρεται να είπε ένας φίλος της οικογένειας Αλαμουντίν στην εφημερίδα.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ θέλησε να απαντήσει μέσω μίας ανακοίνωσης που δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα USA Today και διευκρίνισε ότι η πεθερά του δεν ανήκει στους Δρούζους ενώ ανέφερε ότι δεν έχει επισκεφτεί ποτέ την Βηρυτό από την εποχή που ο ίδιος και η Αμάλ είναι ζευγάρι. Μάλιστα βάζει στο στόχαστρο του την Daily Mail λέγοντας πως έχει συνηθίσει τα κατασκευασμένα ρεπορτάζ που βγάζει «πολλές φορές την εβδομάδα». Όμως αυτή τη φορά το θέμα «ξεπερνά μια φαιδρή ταμπλόιντ και εισέρχεται στο πεδίο της υποκίνησης της βίας».

«Το ψέμα αυτό περικλείει ευρύτερα ζητήματα. Η ανευθυνότητα, στη σημερινή εποχή, με την οποία εκμεταλλεύονται ανύπαρκτες θρησκευτικές διαφορές συνιστά τουλάχιστον αμέλεια και είναι επικίνδυνη. Έχουμε συγγενείς σε όλον τον κόσμο και η ιδέα ότι κάποιος θα μπορούσε να βάλει φωτιά σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου μόνο και μόνο για να πουλήσει εφημερίδες είναι εγκληματική», τονίζει ο Κλούνεϊ.

Ο ηθοποιός και η Αλαμουντίν, η οποία είναι δικηγόρος ειδικευμένη σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εργάζεται στο Λονδίνο, επιβεβαίωσαν τον Απρίλιο ότι αρραβωνιάστηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα