Αυτό κι αν είναι στήθος – Η Καρντάσιαν τα βγάζει στη φόρα για εξώφυλλο βιβλίου [εικόνα]

Όλα τα περιμέναμε από αυτό το κορίτσι αλλά αυτή τη φορά νομίζουμε πως το παράκανε λιγάκι. Η πληθωρική Κιμ αποφάσισε να «στολίσει» το εξώφυλλο του βιβλίου της «Selfie» με τι άλλο; Μα φυσικά με το πλούσιο μπούστο της σε μια πόζα… φωτιά.

Η Καρντάσιαν μοιράστηκε τη φωτογραφία εξωφύλλου με τους θαυμαστές της στα social media και προκάλεσε εγκεφαλικά. Τα σχόλια έπεσαν βροχή και όπως ήταν λογικό δεν ήταν όλα θετικά. Η Κιμ πάντως δεν πτοείται και γράφει κάτω από τη φωτογραφία-φαινόμενο:

«Είμαι τόσο περήφανη για το εξώφυλλο του βιβλίου μου που θα κυκλοφορήσει τον Μάϊο και θέλω να το μοιράστώ μαζί σας. Rizzoli σ’ευχαριστώ που έκανες το όνειρό μου πραγματικότητα και για το ότι ήσουν ο καλύτερος συνεργάτης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου και στον Κάνιε που ενέπνευσε αυτήν την ιδέα και με βοήθησε να μοιραστώ μαζί σας όλες αυτές τις φωτογραφίες τόσο ιδιαίτερα και καλλιτεχνικά. Ανυπομονώ να δείτε το βιβλίο μου».

Τι να πούμε κι εμείς πια. Το ότι ο Κάνιε ευθύνεται γι’ αυτό το αισθητικό αποτέλεσμα μόνο εντύπωση θα μας κάνει. Πάντως από την Κιμ περιμέναμε κάτι παραπάνω και όχι μια ακόμα αισθησιακή φωτογραφία.

The post Αυτό κι αν είναι στήθος – Η Καρντάσιαν τα βγάζει στη φόρα για εξώφυλλο βιβλίου [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα