Αυτό κι αν είναι reunion! Βίσση – Γαρμπή φωτογραφίζονται μαζί 16 χρόνια μετά το «Καλύτερα οι δυο μας» [εικόνα]

16:50 4/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Παραμένουν στη κορυφή και πάντα στην επικαιρότητα! Η Άννα Βίσση και η Καίτη Γαρμπή συνεχίζουν να έχουν τις καλύτερες σχέσεις και ο χρόνος περνά από επάνω τους με τον πιο όμορφο τρόπο χαρίζοντας στη καθεμία όμορφες στιγμές τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Λίγο μετά το τέλος των ‘90s οι τραγουδίστριες είχαν ενώσει τις φωνές τους και μας τραγουδούσαν πως και οι 2 τους θα περάσουνε μια χαρά. Το σουξέ της εποχής έχει τίτλο «Καλύτερα οι δυο μας» και παραμένει μέχρι σήμερα πρώτο στις επιλογές των θαυμαστών τους, ενώ οι ζωή έχει χαρίσει στην καθεμία από τότε τα καλύτερα.

Σήμερα,

16 χρόνια μετά το ντουέτο τους, η Καίτη Γαρμπή πόσταρε στον λογαριασμό της στο Facebook μια φωτογραφία στο πλευρό της καλής της φίλης, Άννας Βίσση.

«Καλύτερα οι δυο μας, 16 χρόνια μετά! ‪#‎part1 ‪#‎KaitiGarbi ‪#‎AnnaVissi‪#‎KalyteraOi2mas», έγραψε για λεζάντα και φυσικά τα likes έπεσαν βροχή!

Πώς σας φαίνονται;

Πηγή: ToraTora.gr

The post Αυτό κι αν είναι reunion! Βίσση – Γαρμπή φωτογραφίζονται μαζί 16 χρόνια μετά το «Καλύτερα οι δυο μας» [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα