Αυτή είναι η επόμενη κυρία Κρουζ;

Ακόμα δεν έχει βγει το διαζύγιο του με την Κέιτ Χολμς και οι φήμες θέλουν τα “κεφάλια” της Σαϊεντολογίας να έχουν βρει ήδη την επόμενη κυρία Τομ Κρουζ! Ούτε το… χρυσό κουφέτο τέτοια γρηγοράδα.

Τι κι αν τον παράτησε στα κρύα του λουτρού η Κέιτ Χολμς; Αυτό φαίνεται ότι δεν επηρέασε και ιδιαίτερα τον Τομ Κρουζ, ο οποίος ετοιμάζεται να συνεχίσει τη ζωή του. Φυσικά έχοντας δίπλα του τους ηγέτες της Σαϊεντολογίας. Σύμφωνα με ένα πρώην μέλος της,

τα υψηλόβαθμα στελέχη της αίρεσης έχουν βρει ήδη την αντικαταστάτρια της Χολμς. Το όνομά της είναι Γιολάντα Πεκοράνο, έχει καταγωγή από τη Νικαράγουα και την Ιταλία, είναι 27 ετών, ηθοποιός και πιστεύουν ότι θα είναι η καλύτερη μελλοντική κυρία Τομ Κρουζ! 

Μάλιστα οι δύο τους γνωρίζονται από το 2004, όταν ο Κρουζ είχε χωρίσει με τη Νικόλ Κίτμαν και οι φήμες θέλουν να υπήρχε ένα ειδύλλιο μεταξύ τους τότε. Και το καλύτερο από όλα είναι πως η Πεκοράνο ανήκει ήδη στην Εκκλησία της Σαϊεντολογίας. Άρα δεν έχουν και το φόβο πως να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, αν κάτι πάει στραβά στη σχέση τους – καλή ώρα όπως με την Χολμς, που τους άλλαξε τα φώτα!

Keywords
Τυχαία Θέματα