Αφήνονται ελεύθερα μέλη συμμορίας που βίασαν 25 φορές μία κοπέλα

15:35 4/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Ένα από τα θύματα μιας σειράς από αποκρουστικούς βιασμούς που προκάλεσε την εθνική κατακραυγή στην Αυστραλία, δήλωσε ότι φοβάται για την επικείμενη αποφυλάκιση ενός ακόμα μέλους της συμμορίας που τρομοκρατούσε τα κορίτσια λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.

Το κρατικό συμβούλιο της Νέας Νότιας Ουαλίας ανακοίνωσε ότι θα αποφυλακίσει «H»,μέλος της γκανγκστερικής συμμορίας «Skaf».Το θύμα ήταν ένα 16χρονο κορίτσι,το οποίο βιάστηκε από τον αρχηγό της

συμμορίας, Μπιλάλ Σκαφ, μπροστά σε 12 άτομα σε ένα δημόσιο πάρκο και με ένα όπλο στο κεφάλι της,ενώ υπήρχε και ένας δεύτερος άντρας που την βίαζε, πριν την κλωτσήσει στο στομάχι.

Η αποφυλάκιση του «H» θα σημαίνει, ότι τα δύο τρίτα της αρχικής συμμορίας, η οποία αποτελείται από νέους άνδρες από το Λίβανο μαζί με δύο αδέρφια, έχει πλέον απελευθερωθεί από τη φυλακή.Η μητέρα του θύματος δήλωσε, πως η αποφυλάκιση αυτή φόβισε την κόρη της,όπως και το γεγονός πως η μισή συμμορία κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερη στους δρόμους.

Ο «H» ήταν ένας από τους 14 Λιβανούς Μουσουλμάνους της Αυστραλίας, που ακολούθησε μια εκπαίδευση τεσσάρων εβδομάδων από τον αρχηγό της συμμορίας,Μπιλάλ Σκαφ, βιάζοντας γυναίκες της Αυστραλίας και έφηβες στο Σίδνεϊ στην πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000.Τα μέλη της συμμορίας, ηλικίας μεταξύ 13 και 18 ετών, παρέσερναν τα κορίτσια από τα εμπορικά κέντρα και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς και τους μετέφεραν σε πάρκα και σε δημόσιες τουαλέτες.Ένα από τα θύματα βιάστηκε 25 φορές και από τους 14 άνδρες στο Μπανκστόουν, στο δυτικό Σίδνεϊ, σε μια δοκιμασία που διήρκεσε έξι ώρες.Δύο 16χρονα κορίτσια βιάστηκαν κατ 'επανάληψη πάνω από πέντε ώρες , φωνάζοντάς τους «το αξίζετε γιατί είστε από την Αυστραλία».

Η αστυνομία συνέλαβε εννέα από τα 14 μέλη της συμμορίας.Όταν αρχηγός συμμορίας, Μπιλάλ Σκαφ, ηλικίας 18 ετών κατά τον χρόνο των βιασμών του, έλαβε τη μέγιστη ποινή 55 χρόνων, υπήρξε κατακραυγή μεταξύ αυστραλιανής κοινότητας του Λιβάνου.

Ο «H», ο οποίος ήταν 16 ετών όταν συμμετείχε σε βιασμούς και ο οποίος λέγεται ότι έχει τη νοητική ηλικία του παιδιού, είναι πλέον 30 και θα αφεθεί από το Σωφρονιστικό Κέντρο του Σίδνεϊ το συντομότερο στις 18 Φεβρουαρίου.Είναι το δεύτερο μέλος της συμμορίας που απελευθερώνεται από τη φυλακή σε έξι μήνες.

Ένα από τα μέλη της συμμορίας,ο Μαχμούντ Σαμουσί, κρατείται ακόμα μέσα, καθώς φέρεται να είναι μέλος της πιο διαβόητης συμμορίας της Μέσης Ανατολής Σίδνεϊ, «οι Αδελφοί για τη ζωή».Ο Σαμούσι άσκησε έφεση για την αρχική ποινή του,που είχε εμπλακεί σε βιασμούς και επιθέσεις σε ένα πάρκο σε δύο γυναίκες που αναγκάστηκαν να κάνουν στοματικό σεξ με οκτώ άνδρες,και την κέρδισε, απόφαση που πυροδότησε την ευρεία δημόσια κριτική του συστήματος δικαιοσύνης της Αυστραλίας.

Η MailOnline αποκάλυψε, πως ο Μαχμούντ Σαμουσί και ο«H»,αλλά και άλλοι βιαστές της συμμορίας Skaf έχουν ήσυχα εισχωρήσει ξανά μέσα στην κοινότητα.Η μητέρα του θύματος,η οποία μίλησε στο MailOnine, είπε η κόρη της είχε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να πάρει ξανά τη ζωή στα χέρια της, η οποία τέθηκε σε κίνδυνο από τη νέα απελευθέρωση ενός μέλους του ομαδικού βιασμού.Η ίδια δήλωσε :«Έχει κακές ημέρες της και δεν είναι το κορίτσι που ήταν. Έχει πολλές ανησυχίες για την ασφάλειά της και φοβάται συνέχεια.Η ζωή της είναι σαν να κολυμπάς με παπούτσια.Μπορεί να είναι πολύ παρανοϊκό. Ελπίζουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι θα παρακολουθούνται στενά».Η μητέρα του θύματος είπε ότι είχε προαίσθημα, ότι οι δύο ηγέτες συμμοριών θα κερδίσουν την πρόωρη αποφυλάκιση.

Ο Μπιλάλ Σκαφ, τώρα 32 ετών, έχει αναστολή μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2033,ενώ ο νεώτερος αδελφός του Μωάμεθ μπορεί να υποβάλει αίτηση για αποφυλάκιση υπό όρους για την 1η Ιουλίου 2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα