Smells like… Keyser Soze

Επηρεασμένοι από τους Nirvana μέχρι τους Pixies, οι Keyser Soze εμφανίζονται την Παρασκευή (27/01) στη σκηνή του Six D.O.G.S.

Από τον Φροίξο Φυντανίδη

Ως όνομα σίγουρα σου λέει πολλά – ιδιαίτερα αν είσαι cine maniac. Βλέπεις ο Keyser Soze ήταν το εγκληματικό δημιούργημα της φαντασίας του Kevin Spacey στην ταινία “The Usual Suspects”.

Κάτι σαν μυθική μορφή του υποκόσμου. Τώρα όμως ήρθε ο καιρός να γνωρίσεις αυτό το όνομα και ως συγκρότημα.

Οι Keyser Soze δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2010 από δύο μέλη των Flakes -btw αν δεν έχεις ακούσει το “Lick your fingers if you like it” προλαβαίνεις ακόμα να το κάνεις, είναι πολύ καλό άλμπουμ-, τον Stam (κιθάρα και φωνητικά) και τον Veli (μπάσο), ενώ στην παρέα τους προστέθηκε και ο George στα ντραμς. Επηρεασμένοι από τους  Pixies και τους Queens Of The Stone Age, μέχρι τους Sonic Youth και τους Nirvana, έρχονται την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στη σκηνή του Six D.O.G.S. για να παρουσιάσουν τα νέα τους κομμάτια, από το επερχόμενο πρώτο τους άλμπουμ. Μαζί τους εμφανίζεται και ο egg hell, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.

Και μετά το live, πέρνα και από το μπαρ δίπλα, όπου ο Κωνσταντίνος Μπόλας θα βρίσκεται στα decks για το Bad Vibrations Vol.II, με μουσικές από Sonics μέχρι Black Lips (φήμες λένε πως πάνω στο τσακίρ κέφι μπορεί να βάλει και καλαματιανά!).

Πάρε μια γεύση από τους Keyeser Soze εδώ…

Διαβάστε ακόμα:

* The Kills: 10 χρόνια, ένα video

* Το δώρο των Radiohead

* Λες να μας… σκοτώσουν οι Killers;

Keywords
Τυχαία Θέματα