O Ολυμπιακός επιβεβαιώνει το «διαζύγιο» με Αμπιντάλ

Είναι πλέον γεγονός ο Ερίκ Αμπιντάλ αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και πηγαίνει στην Μπαρτσελόνα. Επίκειται συνέντευξη Τύπου του Γάλλου αναφέρουν τα επίσημα «ερυθρόλευκα» χείλη...

Εδώ και αρκετό καιρό, οι Ισπανοί άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου με την φημολογούμενη αποχώρηση του Ερίκ Αμπιντάλ από τον Ολυμπιακό για να αναλάβει θέση στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και συγκεκριμένα στο πόστο

του τεχνικού διευθυντή. Ο Ολυμπιακός και ο Αμπιντάλ διέψευδαν τα ρεπορτάζ, μέχρι που ήρθε η Equipe το απόγευμα της Δευτέρας (15/12) για να αποκαλύψει πως θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, μέσω της οποίας ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα ανακοινώσει την αποχώρησή του [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ].

Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ των Γάλλων και ανακοίνωσαν πως θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους εκπροσώπους του Τύπου ότι την Παρασκευή 19/12/2014 και ώρα 13:00, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», ο ποδοσφαιριστής Ερίκ Αμπιντάλ, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου», αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μίλησε με Ρόμα ο Ολυμπιακός για Τοροσίδη

Ο Ολυμπιακός φέρεται να ενδιαφέρεται να φέρει πάλι πίσω τον διεθνή δεξιό μπακ της Ρόμα, Βασίλη Τοροσίδη, όπως αναφέρει η canaleroma.it. Οι πρωταθλητές Ελλάδος ήρθαν σε επαφή με την ομάδα της Ρώμης για τον Βασίλη Τοροσίδη και για το να έχουν σκοπό να τον βάλουν στην μετεγγραφική λίστα τον Γενάρη.

Βέβαια, οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο «Τόρο» είναι διατεθειμένος να παραμείνει στο Ολίμπικο. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός «αδιαφορεί» για το εν λόγω δημοσίευμα όπως και τις φήμες περί ενδιαφέροντος στο πρόσωπο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Άγνοια, δηλώνει και η πλευρά του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στο λιμάνι.

The post O Ολυμπιακός επιβεβαιώνει το «διαζύγιο» με Αμπιντάλ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα