Monopoly-γίγας στο κέντρο του Λονδίνου

16:29 4/4/2016 - Πηγή: KoolNews

Όχι, δεν είναι μοντάζ. Μία γιγάντια Monopoly «προσγειώθηκε» στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου τις τελευταίες ημέρες, στο πλαίσιο ενός φεστιβάλ παιχνιδιών στη βρετανική πρωτεύουσα.

Με αποκλειστικό σκοπό τη διασκέδαση, μικροί και μεγάλοι υποδύθηκαν τα πιόνια, παίζοντας στη σκιά της στήλης του Νέλσον, νικητή της ναυμαχίας του Τραφάλγκαρ, που δεσπόζει στο κέντρο της πλατείας.

Όσο για τους Λονδρέζους λάτρεις του παιχνιδιού, κλήθηκαν να επιλέξουν ποιο από τα παραδοσιακά πιόνια τους αρέσει περισσότερο,

με το αυτοκίνητο - αντίκα και τον σκύλο να λαμβάνουν τις περισσότερες ψήφους.

Η Monopoly περιλαμβάνει αγορά και ενοικίαση ιδιοκτησιών με χρήματα του παιχνιδιού, καθώς οι παίκτες περιφέρονται διαδοχικά στο ταμπλό, σύμφωνα με την κάθε ζαριά. Το παιχνίδι πήρε την ονομασία του από τον όρο «μονοπώλιο», όταν και κυριαρχεί στην αγορά μια μόνο επιχείρηση.

Σύμφωνα με την εταιρεία Parker που εκδίδει το παιχνίδι, από τότε που ο Τσαρλς Ντάροου το πατένταρε το 1935, περίπου 750 εκατομμύρια άνθρωποι έπαιξαν Monopoly, καθιστώντας την έτσι το μεγαλύτερο σε αριθμό παικτών επιτραπέζιο στον κόσμο.

The post Monopoly-γίγας στο κέντρο του Λονδίνου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα