Πρωτιά και υψηλά νούμερα για Jenny Jenny και Τζένη Μπαλατσινού – Δείτε αναλυτικά την τηλεθέαση του Σαββατοκύριακου

15:28 4/4/2016 - Πηγή: KoolNews

Από την αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν η Τζένη Μπαλατσινού με την δική της πρόταση για το Σαββατοκύριακο έχει καταφέρει να σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και μάλιστα πολλές είναι οι φορές που κερδίζει την πρωτιά στις ψυχαγωγικές εκπομπές που παίζουν απέναντί της.

Το Jenny Jenny μπορεί να απευθύνεται κυρίως στο γυναικείο κοινό, ωστόσο με «δυνατούς» καλεσμένους και τη σωστή δόση χρηστικών συμβουλών, είναι μια ευχάριστη παρέα για τους τηλεθεατές ανεξαρτήτως φύλου. Στην εκπομπή της Κυριακής η Τζένη με καλεσμένο τον Γιάννη Πλούταρχο κατάφερε

να αποσπάσει σημαντικό μερίδιο τηλεθέασης και να τερματίσει πρώτη στο γενικό σύνολο με μέσο όρο 12,7%. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε το Πρωινό Σου - Κου με 11,7%, ενώ το Στα Καλά Καθούμενα σημείωσε 10,3%, αφήνοντας πίσω το Σπίτι μου Σπιτάκι μου με 8,9%.

Όσο για το νεανικό κοινό; Η Τζένη και η πλούσια θεματολογία της κατάφεραν να κερδίσουν και εκεί την πρωτιά αφού στο κοινό 15 - 24 η τηλεθέαση έφτασε μέχρι το 40,1 %.

Αναλυτικά, στο δυναμικό κοινό 15- 44, το Jenny Jenny πήρε και εκεί την πρωτιά με μέσο όρο 16,9%. Ακολούθησε το Πρωινό Σου - Κου με 16,5%, το Στα Καλά Καθούμενα έφτασε στο 5,5%, ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε μέσο όρο 8,2%

Η Τζένη Μπαλατσινού και η εναλλακτική της πρόταση για το Σαββατοκύριακο κέρδισε το ενδιαφέρον αλλά και την προτίμηση του κοινού χαρίζοντας πολύ υψηλά νούμερα για τη συγκεκριμένη ζώνη του σταθμού.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Πρωτιά και υψηλά νούμερα για Jenny Jenny και Τζένη Μπαλατσινού – Δείτε αναλυτικά την τηλεθέαση του Σαββατοκύριακου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα