Home Tips για εικοσάρες αλλά και για όσες έκλεισαν τα «Dirty thirty»!

16:14 4/4/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Η δεκαετία από τα 20 μέχρι και τα 30 χαρακτηρίζεται από μεγάλες αλλαγές τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Μία γυναίκα στα 20 χρόνια είναι σαφώς πιο ανέμελη αφού κουβαλά ακόμα την νεανική «τρέλα» σε αντίθεση με μία στα 30 που έχει να αναλάβει περισσότερες ευθύνες αντιμετωπίζοντας τες με περισσότερη ωριμότητα. Όλες αυτές οι αλλαγές βρίσκουν αντίκτυπο και στο σπίτι, με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε ηλικίας να διαφέρουν στα «σημεία» λόγω της διαφορετικής καθημερινότητας. Δείτε μερικά home tips για όλα όσα χρειάζεστε και για όσα προλαβαίνετε να χαρείτε

στο σπίτι.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 20's

Η φοιτητική ζωή επιτρέπει ένα πιο free decor στο καθιστικό. Το boho και vintage στιλ είναι αυτά που μπορείτε να απολαύσετε, ενώ δεν λείπουν οι ευρηματικές ιδέες για ένα stylish coffee table.

Δείτε περισσότερα Galleries

To μαγείρεμα δεν είναι προτεραιότητα στις ηλικίες 20+ γι αυτό και η κουζίνα περιέχει μόνο το απαραίτητα και αρκετά φυλλάδια από deliveries!

Δείτε περισσότερα Galleries

O χώρος εργασίας ή μελέτης θυμίζει αρκετά ένα teenage room.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η «γλυκιά» ακαταστασία στα ράφια επιτρέπεται, ειδικά στην περίπτωση που σε αυτή προστεθεί το στιλ!

Δείτε περισσότερα Galleries

Το υπνοδωμάτιο μπορεί να μην έχει όλα τα απαραίτητα, αλλά μπορεί να μετατραπεί σε ένα καλαίσθητο καταφύγιο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η πολυτέλεια στον ύπνο, είναι πλέον κάτι αδιαπραγμάτευτο! Ένα καλό στρώμα θα σας ανταμείψει.

Δείτε περισσότερα Galleries Στα 30's

Στα πρώτα «άντα» οι γυναίκες γίνονται πιο επιλεκτικές γι αυτό και αναζητούν περισσότερα statement έπιπλα και αντικείμενα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το coffee table γίνεται πιο hommie με αγαπημένα βιβλία και αρωματικά κεριά που διώχνουν το στρες μετά από μία δύσκολη μέρα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η μαγειρική μπαίνει σιγά-σιγά στην καθημερινότητα γι αυτό καλό θα ήταν να προμηθευτείτε με ένα stylish σερβίτσιο για να εκπλήξετε τους καλεσμένους σας σε ένα φιλικό δείπνο, μιας και το καθημερινό ξενύχτι αποτελεί πλέον παρελθόν.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο χώρος εργασίας είναι απαραίτητος για το σπίτι γι αυτό και ένα καλά οργανωμένο home office θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο, ομορφαίνοντας παράλληλα το χώρο.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: decor, ηλικίες, σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα