Madwalk 2015: Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο σόου

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το MadWalk 2015 by Aperol Spritz, ο θεσμός που ενώνει τη μόδα με τη μουσική και επανέρχεται για πέμπτη συνεχή χρονιά. Σε εννιά μέρες από σήμερα, στις 29 Απριλίου, το Κτίριο 56 του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος της οδού Πειραιώς, θα γεμίσει από fashion δημιουργίες και μουσική.

Όπως κάθε χρόνο, καταξιωμένοι αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας θα συνυπάρξουν με αγαπημένους καλλιτέχνες, σε ένα σόου που συνδυάζει live

performances με μοναδικά fashion shows. Το φετινό Madwalk 2015 παρουσιάζει η Κάτια Ζυγούλη ενώ για πρώτη φορά θα προβληθεί τηλεοπτικά από το κανάλι του ALPHA.

Το concept θα επιμεληθούν οι Fashion Directors Ηλίας Μιχαλόλιας και Χάρης Γκοτζαμανίδης και την σκηνοθεσία του show ο Κώστας Καπετανίδης. Αυτοί είναι οι σχεδιαστές και οι καλλιτέχνες που θα τους πλαισιώνουν στο πέμπτο MadWalk 2015:

5226 Celia Kritharioti – Βoys n Noise & MikeLOUKIA – Angelika DuskMELIS BY LASKOS – Demy & AngelstoxxNATAR GEORGIOU – Shaya & Courntey feat. Maria AntonaDIMITRIS PETROU – NinoVRETTOS VRETTAKOS – Bang La Decks

και οι

AXEL – Μαρία Έλενα ΚυριάκουBSB – Vegas & Xenia GhaliMED – Κατερίνα ΣτικούδηREPLAY – Κωνσταντίνος Φραντζής

Το 5o MadWalk επιφυλάσσει εκπλήξεις!

Η Ελένη Φουρέιρα θα κάνει την έναρξη του Fashion Music Project, ενώ σε special Fashion Act θα δούμε τον Stan και τη Θωμαή Απέργη. Tο φινάλε θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο party με τους Onirama.

Τα περσινά MadWalk παρουσίασε η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες ήταν αυτές της Τάμτα, της Δούκισσας Νομικού και της Άννας Βίσση.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Madwalk 2015: Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο σόου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα