H Στικούδη στη κουζίνα με τον πλάστρη

15:02 7/9/2012 - Πηγή: KoolNews

Σπανακόπιτα έφτιαξε η σέξι Κατερίνα και από τη χαρά της ανέβασε στο twitter τις φωτογραφίες! Η πίτα πέτυχε, όσο για τα υπόλοιπα “Δεν με ενοχλούν τα σχόλια. Έχω συνηθίσει να με κρίνουν”.

«Μακάρι να πετύχει το φύλλο… Το μενού σήμερα έχει γαλοπούλα με καροτάκι, πατατούλες και μανιταράκια… και σπανακοπιτούλα», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη στο twitter της και αμέσως μετά μας ενημέρωσε ότι «νομίζω πέτυχε!!!».

Σε συνέντευξη που δημοσιεύει το ΟΚ! η τραγουδίστρια διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν πρόκειται να… ανοίξει φύλλο και στα πλατό του Μες την Καλή Χαρά, τουλάχιστον όχι σαν παρουσιάστρια: «Εκτιμώ ιδιαίτερα τη Ναταλία Γερμανού ωστόσο λόγω του φορτωμένου προγράμματος δεν θα είμαι στην εκπομπή “Μες την καλή χαρά“», ξεκαθάρισε και δεν έκρυψε πως την ενοχλεί που το σεξαπίλ της κάποιες φορές υπερτερεί των άλλων της ταλέντων: «Με ενοχλεί όταν η κοινή γνώμη διαμορφώνει τέτοια αντίληψη για μένα. Βέβαια έχω ευθύνη και εγώ λόγω παλαιότερων επιλογών μου για τις οποίες δεν μετανιώνω. Επίσης, στη διαμόρφωση αυτής της αντίληψης μεγάλο ρόλο παίζει και η αναπαραγωγή της από τα κανάλια και έντυπα».

Όσο για κάποια αρνητικά σχόλια που προκάλεσε η εκκεντρική της εμφάνιση στο «Θέα» η Κατερίνα δήλωσε: «Ποτέ δεν είναι όλα τα σχόλια κολακευτικά. Έχω συνηθίσει να με κρίνουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα