H Μόνικα Μπελούτσι «διαλύει» τον γάμο του Ντάνιελ Κρεγκ – Ζευγάρι οι δύο πρωταγωνιστές;

Τι συμβαίνει με τη Μόνικα Μπελούτσι και τον Ντάνιελ Κρεγκ; Σύμφωνα με τις χολιγουντιανές φήμες, οι δύο συμπρωταγωνιστές δεν… υπέκυψαν ο ένας στη γοητεία του άλλου και το ειδύλλιο ήταν σχεδόν αναπόφευκτο! Το Ιταλικό περιοδικό «Novella 2000», κάνει λόγο για έναν νέο έρωτα που γεννήθηκε στα γυρίσματα του Spectre που όπως όλα δείχνουν θα στοιχίσει στο γοητευτικό ηθοποιό τον γάμο του με την Ρέιτσελ Βάις…

«Πέτρα του σκανδάλου» στο γάμο του Ντάνιελ Γκρεκ και της Ρέιτσελ Βάις, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2001 και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, φαίνεται να είναι η πληθωρική

ηθοποιός, Μόνικα Μπελούτσι, η οποία και θα είναι η συμπρωταγωνίστρια του ηθοποιού στην σειρά Spectre», γράφει χαρακτηριστικά κάνοντας λόγο για έναν απόλυτα «απαγορευμένο» έρωτα!

Ντάνιελ Κρεγκ & Ρέιτσελ Βάις

Η συμπρωταγωνίστρια του πράκτορα 007, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού έχει «συλληφθεί» δυο φορές να δειπνεί μαζί του στη Ρώμη, αλλά πριν από εκεί έτρωγαν μόνοι τους στο Λονδίνο σε ρομαντικό δείπνο.

Μάλιστα, το δημοσίευμα επιμένει, λέγοντας ότι η φωτιά ανάμεσά τους είναι τόσο μεγάλη που δεν αποκλείεται στο τέλος να κάψει τον γάμο του Ντάνιελ Κρεγκ με τη Ρέιτσελ Βάις, με την οποία παντρεύτηκαν το 2011.

Εμείς πάντως, κρατάμε και μία επιφύλαξη, καθώς τέτοιου είδους διαφημιστικά κόλπα συνηθίζονται!

Πηγή: ToraTora.gr

The post H Μόνικα Μπελούτσι «διαλύει» τον γάμο του Ντάνιελ Κρεγκ – Ζευγάρι οι δύο πρωταγωνιστές; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα