Στο νεκροτομείο η σορός της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν – Oι συγγενείς φοβούνται για πιθανή αυτοκτονία του συντρόφου της, Nικ Γκόρντον [εικόνες]

Λίγες ώρες μετά το θάνατο της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, η οποία πέρασε έξι μήνες σε κώμα, η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο «Fulton County Medical Center», προκειμένου οι ιατροδικαστές να εξετάσουν σε βάθος τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Την ίδια στιγμή, συγγενείς της 22χρονης κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον συγκεντρώθηκαν έξω από την κλινική όπου βρισκόταν τις τελευταίες εβδομάδες, για το τελευταίο αντίο. Με δάκρυα στα μάτια οι τραγικές φιγούρες αποχαιρέτησαν

τη Μπόμπι Κριστίνα, η οποία έφυγε από την ζωή με τον ίδιο τρόπο όπως η μητέρα της, που είχε βρεθεί νεκρή μέσα στη μπανιέρα του ξενοδοχείου της.

Συντετριμμένος είναι και ο σύντροφος της Μπόμπι Κριστίνα, Νικ Γκόρντον, μετά τον θάνατό της. Ο 25χρονος είχε υιοθετηθεί από την Γουίτνεϊ Χιούστον και μετά το θάνατό της, έγινε ζευγάρι με τη πραγματική της κόρη... Πολλοί είχαν κατακρίνει τη σχέση λέγοντας πως τα «αδέρφια» ξεπέρασαν τα όρια. Ο Γκόρντον, εις βάρος του οποίου εκκρεμούν κατηγορίες που σχετίζονται πιθανόν με τον θάνατο της Μπόμπι Κριστίνα, λέγεται πως είναι ράκος, με τους συγγενείς του να ανησυχούν μήπως κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με το Hollywood Life, ο 25χρονος έχει βγει εκτός ελέγχου και έχει βυθιστεί στην θλίψη και στον πόνο. Λέει συνεχώς πως αν η Μπόμπι Κριστίνα τον είχε ακούσει, τα πράγματα τώρα θα ήταν διαφορετικά. Ίσως και να ζούσε.

H Μπόμπι Κριστινα εν τω μεταξύ θα ταφεί δίπλα στη μητέρα της, μετά από τελετή που θα γίνει αυτή τη βδομάδα στην Ατλάντα, στη Τζώρτζια. Μετά την τελετή, η σορός της θα ταξιδέψει στο Νιου Τζέρσι για να καταλήξει δίπλα στη Γουίτνεϊ Χιούστον...

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο ToraTora.gr

The post Στο νεκροτομείο η σορός της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν – Oι συγγενείς φοβούνται για πιθανή αυτοκτονία του συντρόφου της, Nικ Γκόρντον [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα