Ουγγαρέζος: Η φωτό στο Instagram, το υπονοούμενο περί φιλίας και η μεταγραφή στον ANT1

«Ποτέ μην ξεχάσεις από πού ξεκίνησες, ώστε να μην εκπλαγείς με το πού θα καταλήξεις..»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που πλέον τηλεοπτικά ανήκει στον ANT1, βρίσκεται σε διακοπές. Ως Υδροχόος, είναι λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αρκετές φορές μοιράζεται τις σκέψεις του αλλά και φωτογραφίες του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Πριν λίγες μέρες είχε κάνει ένα retweet που έγραφε: «Τα λέμε τον Σεπτέμβρη! Μέχρι τότε... ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ!», ενώ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο

ο παρουσιαστής είχε βρεθεί στην Τήνο στο σπίτι των Λιάγκα – Σκορδά και ο φακός περιοδικού τον είχε αποθανατίσει να παίζει με το μεγάλο γιο του ζευγαριού.

Αυτές τις ημέρες ο παρουσιαστής, όπως διαβάσαμε στο gossip-tv.gr, μοιράστηκε με τους followers του μια φωτογραφία με ένα μήνυμα για τη φιλία.
Ο παρουσιαστής, αφού ανάρτησε την παρακάτω φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τους τρεις φίλους του, τη συνόδευσε με το εξής σχόλιο: «Οι ομάδες φίλων κάνουν τη διαφορά. Ποτέ μην ξεχάσεις από πού ξεκίνησες, ώστε να μην εκπλαγείς με το πού θα καταλήξεις..».

Πάντως, τη νέα τηλεοπτική χρονιά, ξεκινάει έναν καινούργιο κύκλο, αφού ο διελαύνων Δίας επιστρέφει στη γενέθλια θέση του, στην Παρθένο, δίνοντάς του εύνοια και ιδιαίτερη ώθηση μέχρι και τον Ιανουάριο του 2016.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα