Το ρομαντικό δείπνο της Στάη με τον εφοπλιστή

SHOWBIZΤο ρομαντικό δείπνο της Στάη με τον εφοπλιστήΤρίτη, Μάρτιος 22, 2016 - 12:04

Ελλη Στάη και Νίκος Μουνδρέας βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακήςσε ψαροταβέρνα, αδιαφορώντας για τα βλέμματα των θαμώνων

Ρομαντικό δείπνο για δύο σε ψαροταβέρνα, στη Δροσιά, απόλαυσαν προχθές το βράδυ η Ελλη Στάη και ο Νίκος Μουνδρέας. Το ειδύλλιο της δημοσιογράφου με τον εφοπλιστή, που γεννήθηκε πριν από μερικούς μήνες, καλά κρατεί.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Μπορεί οι ίδιοι να μην έχουν

προχωρήσει ακόμα σε επίσημη επιβεβαίωση της σχέσης που τους συνδέει, ωστόσο κυκλοφορούν τακτικά μαζί σε αθηναϊκά στέκια αδιαφορώντας για τ' αδιάκριτα βλέμματα. Ετσι συνέβη και το βράδυ της Κυριακής, οπότε το ζευγάρι πέρασε την είσοδο του εστιατορίου Κουρσάρος (το οποίο φημίζεται για τα θαλασσινά του και ανήκει στο Μανώλη Μαυριδάκη, γνωστό επιχειρηματία και κουνιάδο του Κρητικού καλλιτέχνη Μανώλη Κονταρού).

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν περασμένες 21.30 όταν η «σιδηρά κυρία της ενημέρωσης», όπως αποκαλούν συχνά την Ελλη, και ο ισχυρός άντρας της ναυτιλίας κάθισαν σ' ένα ήσυχο και σχετικά απόμερο σημείο του μαγαζιού, επιδιώκοντας -προφανώς!- να μην τραβήξουν την προσοχή των άλλων πελατών. Βέβαια, πολύ δύσκολα περνάει απαρατήρητη μια γυναίκα σαν τη Στάη.

Ευδιάθετη

Ντυμένη κομψά, με φούξια ζιβάγκο και ελάχιστα μακιγιαρισμένη, η δημοσιογράφος φαινόταν πολύ ευδιάθετη και έμοιαζε να απολαμβάνει ιδιαίτερα την παρέα του εφοπλιστή, ο οποίος φορούσε γκρι κοστούμι και -ως γνήσιος τζέντλεμαν- προλάβαινε κάθε επιθυμία της συνοδού του. Οι δυο τους έφαγαν νόστιμα θαλασσινά εδέσματα, ήπιαν εκλεκτό κρασί και κουβέντιασαν χαμηλόφωνα για πολλές ώρες. Ούτε που το κατάλαβαν πότε οι δείκτες του ρολογιού έδειξαν περασμένα μεσάνυχτα...

Οι πρώτες πληροφορίες για τη σχέση της Ελλης Στάη με τον Νίκο Μουνδρέα είδαν το φως της δημοσιότητας λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Στην αρχή, βέβαια, η δημοσιογράφος και ο εφοπλιστής δεν κυκλοφορούσαν μόνοι τους. Προτιμούσαν να βγαίνουν με κοινές παρέες φίλων, μεταξύ των οποίων ήταν συχνά ο Ηλίας Ψινάκης και ο Κώστας Καίσαρης. Λίγο μετά τις γιορτές όμως ο φακός των παπαράτσι απαθανάτισε το ζευγάρι να διασκεδάζει με τα τραγούδια της Πάολα και του Κωνσταντίνου Αργυρού στο νυχτερινό κέντρο Teatro, όπου πάλι όμως δεν ήταν μόνοι τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα