F1: Για την πρώτη θέση Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ

Οι Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ για άλλη μια φορά στο φετινό πρωτάθλημα θα ξεκινήσουν από την πρώτη γραμμή εκκίνησης στην πίστα της Σιγκαπούρης...

Οι κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου ήταν πάρα πολύ εντυπωσιακές (διαβάστε εδώ), με τον Βρετανό πιλότο της Mercedes να κλέβει την πρώτη θέση στον τελευταίο γύρο του Q3 των δοκιμών, με τον Λιούις Χάμιλτον να είναι κατά επτά χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο γρήγορος από τον Ρόσμπεργκ, ενώ η πρώτη θέση

άλλαξε τέσσερις φορές στο τελευταίο κομμάτι των δοκιμών.

Συγκεκριμένα στο Q3 ο Φελίπε Μάσα είχε κάνει ταχύτερο γύρο και ήταν στην πρώτη θέση, τη στιγμή που ο Ρικιάρντο ήταν στην πίστα και πραγματοποιούσε την τελευταία του προσπάθεια, με τον πιλότο της Red Bull, να πετάει από την πρώτη θέση τον Μάσα. Βέβαια, οι δυο τους δεν είχαν υπολογίζει τις...ορέξεις του Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος πέταξε με την σειρά του εκτός τον Ρικιάρντο, ενώ από πίσω έρχονταν ο Λιούις Χάμιλτον, που στην πίστα είχε ένα μικρό μπλοκάρισμα στα φρένα και είχε χάσει κάποια δευτερόλεπτα. Ο Βρετανός πάτησε τέρμα το γκάζι και έκανε ταχύτερο γύρο από τον teammate του Νίκο Ρόσμπεργκ κατά επτά χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Αδικημένη από τις χθεσινές δοκιμές αισθάνεται η Ferrari. Ο Φερνάντο Αλόνσο στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής είχε τον καλύτερο χρόνο μαζί με τον Χάμιλτον. Στο Q1 και στο Q2 ο Αλόνσο ήταν στις πρώτες θέσεις, ωστόσο στο τελευταίο προδόθηκαν από το μονοθέσιο τους.

Πλέον, ο Ρόσμπεργκ αισθάνεται την καυτή ανάσα του Χάμιλτον στον βαθμολογικό πίνακα καθώς ο Βρετανός είναι μόλις 22 βαθμούς πίσω από τον Γερμανό κι αν ο Χάμιλτον παραμείνει στην πρώτη θέση και δει πρώτος την καρό σημαία τερματισμού, τότε η διαφορά στην βαθμολογία θα μειωθεί κι άλλο.

The post F1: Για την πρώτη θέση Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα