Eastpak Artistic Studio

09:20 7/2/2012 - Πηγή: KoolNews

Ποιος είπε ότι ένα σακίδιο είναι μόνο για να μεταφέρει πράγματα; Μπορεί να γίνει και έργο τέχνης, όπως αυτές οι Eastpak.

Η Eastpak, αγαπημένη urban lifestyle φίρμα, τόσο από τα χρόνια του σχολείου για τους περισσότερους όσο και για καθημερινές ή αθλητικές δραστηριότητες, ανακοινώνει την δεύτερη έκδοση του Eastpak

Artist Studio. Στο project γνωστοί καλλιτέχνες μετατρέπουν τα σακίδια σε έργα τέχνης.

Στο Eastpak Artist Studio  συμμετέχουν περισσότεροι από 130 καλλιτέχνες από 17 χώρες που δημιούργησαν 200 ξεχωριστά Eastpack σακίδια. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις τους θα δοθούν στην φιλανθρωπική οργάνωση, Designers Against AIDS. Καλλιτέχνες από όλους τους χώρους ενώνουν τις δυνάμεις και την έμπνευσή τους πάντα με σκοπό την στήριξη των Designers Against AIDS, για δεύτερη φορά.

Ο Toon Kympers, Product Director στην EASTPAK δηλώνει: “Κάθε ένα σακίδιο EASTPAK Artist Studio είναι και μία και μοναδική δημιουργία. Μια διαφορετική εκδοχή της κλασσικής EASTPAK φτιαγμένη από τις πιο δημιουργικές προσωπικότητες του κόσμου. Με αυτό τον τρόπο, το σακίδιο EASTPAK γίνεται ακόμα περισσότερο η αντανάκλαση του περιβάλλοντος του και της κοινότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε περήφανοι να δώσουμε κάτι πίσω σε αυτές τις κοινότητες που τροφοδοτούν την έμπνευσή μας, δίνοντας όλα τα έσοδα από το project στους DAA.”

Oι  Designers Against AIDS, ιδρύθηκαν το 2004 από τον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό ‘Beauty Without Irony’, και από τότε οι DAA έχουν σαν σκοπό να αυξήσουν την επίγνωση για το HIV/AIDS και να προωθήσουν την πρόληψη σαν την μοναδική θεραπεία για τη νόσο.

Το EASTPAK Artist Studio παρουσιάζεται επισήμως από τις 18 Ιανουαρίου 2012 στο Βερολίνο στα πλαίσια της έκθεσης Bread and Butter. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι οι τσάντες των καλλιτεχνών από την Ελλάδα , Κωνσταντίνου Ρήγου, Al Giga, Στέλιου Κουδουνάρη, Vegas, Τζωρτζίνας Σκαλίδη επιλέχθηκαν από τα κεντρικά της EASTPAK και θα βρίσκονται στο Βερολίνο. Μπορείς όμως να δεις τα σακίδια από κοντά για μία μέρα στην Ελλάδα: την Τεταρτη 15 Φεβρουαρίου στο  bar Magritte (Σωφρονίου 11, Γκάζι) στις 19:00. Δες περισσότερα σχέδια εδώ.

Πηγή: stylista.gr

Διαβάστε ακόμα:

* Η μόδα στηρίζει την εκπαίδευση

* Η fashion πλευρά της μουσικής

* Οι Simpsons (είναι) της μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα