Dracula Untold: Ο Χριστιανός που έγινε βρυκόλακας για να σώσει τους δικούς του από τους Τούρκους

13:05 2/7/2014 - Πηγή: KoolNews

u

Ο Δράκουλας «σαγηνεύει» γενιές και γενιές. Είναι σκοτεινός, μαχητικός, φοβιστικός, και άλλοτε ερωτικός. Ωστόσο ο χαρακτήρας του κρύβει ένα δράμα: Την αιώνια μάχη καλού και του κακού. Ωστόσο πολλές φορές αυτά συγχέονται και δύσκολα μπορείς να τα διαχωρίσεις.

Αυτό φαίνεται να είναι και το κεντρικό αφήγημα του Dracula Untold με τον Λουκ Έβανς στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Έναν ρόλο ο οποίος στρέφεται στο κακό προκειμένου να σώσει την χώρα του από τους Οθωμανούς οι οποίοι προελαύνουν στα Βαλκάνια κατακτώντας

ό,τι βρίσκουν μπροστά τους. Ένας ήρωας πολλές φορές είναι λίγος. Ένας άνθρωπος δύσκολα μπορεί να αφανίσει εκατοντάδες χιλιάδες. Ένα τέρας όμως;

Η ταινία, είναι βασισμένη στη νουβέλα του Ιρλανδού συγγραφέα Μπράμ Στόκερ και εξιστορεί τη ζωή του περιβόητου Βλαντ Τσέπες, του Ρουμάνου ηγεμόνα ο οποίος γύρω από το όνομά του συγκέντρωσε μία σκοτεινή φήμη καθώς ήταν αμείλικτος με τους Τούρκους τους οποίους παλούκωνε όπου έβρισκε.

Το Dracula Untold βγαίνει στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο και στην ταινία αποθεώνονται τρεις λέξεις: Βρυκόλακες, πόλεμος και φαντασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα