Daily Post by Πέτρος Κωστόπουλος: 11 γυναίκες που βρίσκω απίστευτα σέξι [εικόνες]

Τώρα τι είναι σέξι για τον καθένα, είναι άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε. Ο καθένας έχει τα γούστα του. Αλλουνού του αρέσει το μπούτι, αλλουνού το στήθος κι αλλουνού οι φτερούγες. Άλλος τρώει το κρέας καλοψημένο κι άλλος το τρώει medium rare. Σ΄άλλους αρέσει η σοκολάτα και σ΄άλλους η βανίλια.

Όσον αφορά στις γυναίκες κι εκεί όπως καταλαβαίνετε τα ανδρικά γούστα ποικίλλουν. Το πιο σίγουρο είναι βέβαια ότι το γούστο ενός άντρα για το ποιες γυναίκες βρίσκει σέξι, δεν συμβαδίζει καθόλου με τις επιλογές των γυναικών των ίδιων. Συνήθως όσες μας αρέσουν οι γυναίκες τις βρίσκουν δεύτερες ή ξέκωλα ή γκάου. Και μεις με τη σειρά μας συνήθως βρίσκουμε αυτές που τις αρέσουν ξενέρωτες και ανορεξικές. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Κάθισα εδώ με τον Στέργιο και χαζεύαμε γυναίκες για μέρες. Τελικά κατέληξα σε μια εντεκάδα που θα κέρδιζε το Μουντιάλ για πλάκα.

Αν κανείς προσέξει τις διαφορές των γυναικών σε αυτό το θέμα θα καταλάβει ότι και το γούστο ενός ανθρώπου (το δικό μου εν προκειμένω) μπορεί να είναι χάος. Τι δουλειά έχει η Ολίβια Γουάιλντ σε στυλ και class με την Κέιτ Άπτον για παράδειγμα; Πώς μπορείς να φαντασιωθείς σεξουαλική ταυτοποίηση ανάμεσα στην Σοφία Βεργκάρα και την Αμάντα Σέιφριντ...; Εντάξει η Ρίτα Όρα και η Ριάνα είναι από το ίδιο καλούπι. Αυτό που έχω βαρεθεί τις γυναίκες να μου το λένε «ξέκωλο». Οι γυναίκες κάνουν από τη μία μεριά μια μόνιμη προσπάθεια να είναι όσο σέξι παίρνει κι απ΄την άλλη να κράζουν αυτές που είναι κάτι παραπάνω από εμφανώς σέξι και δεν το κρύβουν. Η γκάμα του αντρικού εγκεφάλου ξεκινά από το Α και φτάνει στο Ω. Άλλη τη βρίσκει σκύλα, άλλη ξέκωλη, άλλη σέξι κυρία, άλλη femme fatale κι άλλη «μαθητριούλα».

Πάντως ένα είναι το σίγουρο: μεγάλα στήθη, μεσαία στήθη, μικρά στήθη μπορεί να παίζουν το ίδιο. Το ίδιο και με τους πισινούς. Πέρα από τα αναμφισβήτητα προσόντα που έχουν οι περισσότερες που έβαλα και πάνω-μπρος και κάτω-πίσω (και όχι όλες) εκείνο που δεν μπορείς να αποφύγεις ποτέ είναι ένα υπέροχο πρόσωπο και δυο μάτια που να είναι ζωντανά. Εντάξει, και που η Κέιτ Άπτον δεν τα έχει πολύ ζωντανά, τα καλύπτει με τις αναρτήσεις της. Έτσι για την εξαίρεση.

1 από 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Ρίτα Όρα Ιρίνα Σάικ Σοφία Βεργκάρα Ρόζι Χάντινγκτον Αμάντα Σέιφριντ Αντριάνα Λίμα Ολίβια Γουάιλντ Μέγκαν Φοξ Έμμα Στόουν

Δείτε τις υπόλοιπες στο ToraTora.gr

The post Daily Post by Πέτρος Κωστόπουλος: 11 γυναίκες που βρίσκω απίστευτα σέξι [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα