Acqua Essenziale – Το απόλυτο αντρικό άρωμα με την υπογραφή του Salvatore Ferragamo

Όλη η δύναμη και η ελευθερία, σε ένα μοναδικό άρωμα με την υπογραφή του Salvatore Ferragamo.

Το Acqua Essenziale έρχεται να ξυπνήσει τις αισθήσεις μας, με ένα συνδυασμό του βασικού φυσικού συστατικού που είναι το νερό, σε συνδυασμό με διάφορα αιθέρια έλαια.

Χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό μείγμα που βασίζεται πάνω σε εσπεριδοειδή όπως το grapefruit, τη μέντα και τα φύλλα λεμονιάς και σε συνδυασμό με το γεράνι το δενδρολίβανο και τη λεβάντα, το Acqua Essenziale είναι το νέο

άρωμα του σύγχρονου άντρα. Το πατσουλί, το vetiver, το Cistus και το Helveltolide, αφήνουν μια ξυλώδη αίσθηση που ολοκληρώνει το μαγικό αποτέλεσμα και ξυπνά τις αισθήσεις.

Ακόμα και το μπουκάλι του αρώματος είναι ένα έργο τέχνης για το ράφι σου, καθώς ξεχωρίζει για το λιτό γεωμετρικό σχήμα του, εκφράζοντας την κομψότητα του οίκου Salvatore Ferragamo. Με το μπλε να αντικατοπτρίζει το κυρίαρχο στοιχείο του νερού και το γκρι την κομψότητα, το νέο άρωμα θα γίνει ο απόλυτος σύντροφος της καθημερινότητας, για τον άντρα που ξέρει να τονίζει την εμφάνιση του και να ξεχωρίζει.

Κυκλοφορεί με ολοκληρωμένη bath line σε after shave lotion, shampoo-shower gel και stick deodorant, ενώ το άρωμα θα το βρεις σε συσκευασίες των 30, 50 και 100ml.

Keywords
Τυχαία Θέματα