Το πρωινό στιλ που επιλέγουν οι διάσημες

Εντοπίσαμε τους διάσημους στην καθημερινότητά τους και προσπαθήσαμε να αποτυπώσουμε το στιλ που προτιμούν για τις πρωινές τους βόλτες. Κάποιες είναι κομψές, άλλες διδάσκουν τις δικές τους τάσεις μόδας, ενώ κάποιες θέλουν να κάνουν την διαφορά.
Αν ρωτάτε την δική μας άποψη, η Poppy Delevingne, η Olivia Palermo αλλά και η Nicky Hilton είναι τρεις γυναίκες που μας αρέσουν τόσο στα πρωινά, όσο και στα βραδινά τους looks.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ

ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η Miranda Kerr δεν είναι ιδιαίτερα απλή τα πρωινά. Επιλέγει πάντα κομψό και αριστοκρατικό στιλ και δεν λέει όχι στα ψηλοτάκουνα. Σε ανάλογο ύφος κρατάει πάντα και το μακιγιάζ της.
Μας αρέσει να κάνουμε focus on στις τσάντες που επιλέγει, οι οποίες φέρουν υπογραφές διάσημων οίκων μόδας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σε εντελώς αντίθετο στιλ κινείται η Alessandra Ambrosio, η οποία επιλέγει sportive looks. Τα εφαρμοστά κολάν αναδεικνύουν την σιλουέτα της, ενώ τα φούτερ συνδυάζονται άψογα με το στιλ της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Alexa Chung ξέρει κάθε ώρα της ημέρας πως να είναι εναλλακτική και ταυτόχρονα in-fashion. Το στιλ της εκφράζει έναν καθαρό Λονδρέζικο αέρα…

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Jessica Alba δεν μας ενθουσιάζει συχνά με το στιλ της, εκτός από τις φορές που μεταμορφώνεται σε retro girl. Γενικότερα προτιμάει το 70’s look, με bootcut jeans.

Δείτε περισσότερα Galleries

H Nicky Hilton μας αρέσει πολύ, ιδιαίτερα αν την συγκρίνουμε με την αδερφή της Paris. Απλή, κομψή και πάντα ντυμένη ανάλογα με την περίσταση. Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε την αδυναμία της στον οίκο Chanel.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τί άλλο να πούμε για την Olivia Palermo. Πάντα και παντού διδάσκει στιλ.
Βέβαια από την άλλη ίσως θέλουμε να την δούμε να κάνει την διαφορά με ένα πιο ανατρεπτικό στιλ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η απόλυτη fashionista, Poppy Delevingne ξέρει τι ταιριάζει στην σιλουέτα της και πως να μαγνητίσει τα βλέμματα όλων με απλά αλλά in-fashion κομμάτια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν αγαπάτε τα 90s’s, τότε η Cara Delevingne είναι το πρόσωπο που θα σας εμπνεύσει. Το στιλ της έχει μείνει στα τέλη του 80 και στις αρχές του 90. Ανατρεπτική, εναλλακτική και ξεχωριστή είναι τρία επίθετα που μπορούν να περιγράψουν το πρωινό της στιλ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Celebrities, morning style, διάσημες, εμφανίσεις, πρωινό στιλ

Keywords
Τυχαία Θέματα