Το Jenny.gr στέλνει 10 τυχερές στην 16η AXDW by Coca-Cola light

Μπείτε στην κλήρωση για να έχετε την ευκαιρία 5 τυχερές να παρακολουθήσετε μαζί με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο από κοντά τα catwalks σχεδιαστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015.

Ακόμα μια φορά ο παλμός της ελληνικής μόδας θα χτυπήσει δυνατά στην Αθήνα καθώς από τις 24 έως τις 27 Οκτωβρίου 2014, η διεθνής εβδομάδα μόδας Athens Xclusive

Designers Week by Coca-Cola light πραγματοποιείται για 16η φορά, στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής στη Λεωφόρο Συγγρού!

Τα ονόματα των ταλαντούχων σχεδιαστών που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στις επιδείξεις της 16ης AXDW by Coca-Cola light είναι: Apostolos Mitropoulos Underground, Athina Korda, Celebrity Skin, Gaffer & Fluf, Join Clothes, Kathy Heyndels, Lila Nova for Underground, Loukia Kyriakou, Notis Panayiotou, Panos Apergis, Rita Pateroni, Somf, Spiros Stefanoudakis, Stylianos (special happening), Valtadoros, Vassilis Zoulias & 17 νέοι σχεδιαστές.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μια από τις 5 διπλές προσκλήσεις και να παρακολουθήσετε από κοντά τις τάσεις για το επόμενο καλοκαίρι.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της διοργάνωσης μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα & τις επίσημες σελίδες της στα social media: Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Pinterest.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 22/10/2013 ώρα 23:59

Keywords
Τυχαία Θέματα