Τι χρησιμοποίησε η Μαλού στο νέο της video clip για υπέροχο μαύρισμα;

Το κορίτσι-φαινόμενο για το ελληνικό Youtube, που φωνάζει «ΔΕΣ ΜΕ» στο video clip για το νέο της single, έχει εξωτική ομορφιά, υπέροχη ενέργεια και αξιοζήλευτο μαύρισμα!

Όλα αυτά ταιριάζουν ξεκάθαρα με τις αξίες της HEI POA, ενός brand που δεν στηρίζει μόνο την ομορφιά, αλλά τον εξωτισμό, τη διαφυγή, την απόδραση και τη δημιουργικότητα που τόσο επιτυχημένα εκφράζονται μέσα από το υπέροχο video

clip που κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουνίου και αναμένεται να φτάσει τα εκατομμύρια views!

Η ίδια η Μαλού λάτρεψε τα προϊόντα HEI POA και προσκαλώντας τους θαυμαστές της στα social media να τα δοκιμάσουν, ανακαλύψαμε το μυστικό της! «Δες με backstage with #myHEIPOAsummer», έγραψε και δεν μας φάνηκε καθόλου περίεργο που η εξωτική τραγουδίστρια έχει επιλέξει για την επιδερμίδα και το μαύρισμά της τα προϊόντα ενός νεανικού και καλοκαιρινού brand, όπως το HEI POA.

Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε και από τις φωτογραφίες στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Καλαμάτα, όπου έγιναν τα γυρίσματα του «ΔΕΣ ΜΕ», σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου & επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου, η λάμψη της εξωτικής επιδερμίδας της τραγουδίστριας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εικόνας της και κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά.

Πέρα από την ίδια, ολόκληρο το video clip είναι αρωματισμένο με την ανάσα εξωτισμού και διαφυγής που μόνο η HEI POA ξέρει να προσφέρει.

Μάθε περισσότερα για τα προϊόντα και τα σημεία πώλησης στο www.heipoa.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα