Οδηγός Για Singles: Μια σπαρταριστή ταινία για τους απανταχού μη ζευγαρωμένους

Μια «girls night out» ταινία που συνυπογράφει και ο σεναριογράφος του «Valentine’s Day», είναι η σπαρταριστή κωμωδία «Οδηγός για Singles». Θα χτυπήσει σίγουρα κέντρο στις γυναίκες που ανήκουν στην κατηγορία των singles και τις βάζει στη διαδικασία να καταλάβουν πως όλα έχουν έναν τρόπο διαχείρησης, έτσι και η μοναξιά.

Υπάρχει ο σωστός τρόπος να είσαι single, ο λάθος τρόπος, και έπειτα υπάρχει… η Aλις.

Oπως και η Ρόμπιν. Η Λούσι. Η Μεγκ. Ο Τομ. Ο Ντέιβιντ. Η Νέα Υόρκη είναι γεμάτη μοναχικές καρδιές που ψάχνουν το σωστό ταίρι, είτε πρόκειται για έρωτα, ραντεβού ή κάτι ενδιάμεσα. Κάνοντας διάλειμμα από τη μόνιμη ερωτική της σχέση και ξεκινώντας σε νέα δουλειά, η Άλις γνωρίζει την Ρόμπιν, μια αστεία και εξωστρεφή συνάδελφο που αποφασίζει να αναλάβει την Άλις και να της δείξει… πώς να είναι Single!

Και κάπου ανάμεσα στα ερωτικά μηνύματα και τα one-night stands, κοινό σημείο όλων των ανύπανδρων ανδρών και γυναικών, είναι η ανάγκη τους να μάθουν να είναι μόνοι σε ένα κόσμο που η έννοια της αγάπης αλλάζει διαρκώς.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Λιζ Τουτσίλο, σεναριογράφου της ταινίας «He’s Just Not That Into You», αλλά και επεισοδίων των «Sex and the City» και «Smash». Η ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον επισημαίνει: «Μου αρέσει να είμαι μόνη μου πάρα πολύ. Καθώς είμαι πάντα μόνη μου, μου αρέσει αυτός ο τρόπος ζωής. Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, όποτε θέλω. Μπορώ να ταξιδεύω όλη την ώρα, να περνάω καλά και αυτό είναι τέλειο. Μια μέρα, αν συναντήσω το σωστό άτομο, θα είμαι έτοιμη να προσαρμόσω τη ζωή μου. Αλλά μέχρι τότε..».

Από τις 20/06 η ταινία έχει κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία ΟΤΕ CINEMA ON DEMAND στον ΟΤΕ ΤV και τώρα μπορείτε να την απολαύσετε με ιδανική παρέα τις φίλες σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα