Τα sleeveless jackets φέρνουν την άνοιξη στο look μας

Ένα sleeveless item ίσως να το έχουμε όλες στη ντουλάπα μας, λίγες όμως από εμάς αποφασίζουμε να το φοράμε τακτικά, παρόλο που το θαυμάζουμε σε διάφορα looks, είτε στο στιλ των celebrities είτε σε fashionable street style σύνολα. Συνήθως δεv μπορούμε να αποφασίσουμε σε ποια εποχή ταιριάζει, ένα sleeveless κομμάτι όμως βρίσκεται κάπως στο μεταίχμιο μεταξύ χειμώνα και άνοιξης, αφού ανάλογα πώς θα επιλέξετε να το φορέσετε, μπορείτε να το κάνετε να μοιάζει κατάλληλο παντός καιρού.

Παρακάτω

θα βρείτε ιδέες και tips προκειμένου να μη διστάσετε ποτέ ξανά όταν πρέπει να αποφασίσετε αν και πώς θα φορέσετε ένα sleeveless jacket ή cardigan.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Αφήστε για λίγο τις κλασικές μαύρες αποχρώσεις και επιλέξτε ένα αμάνικο jacket σε midi μήκος σε απαλή ροζ απόχρωση. Θα δώσει μια girly πινελιά στο look σας με τον πιο διακριτικό τρόπο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αντίθετα, ένα έντονο κόκκινο ή γενικά, μια bold απόχρωση, θα δημιουργήσει statement ώστε να μη χρειάζεται να ασχοληθείτε περισσότερο με το υπόλοιπο σύνολο, το οποίο μπορεί να είναι πιο basic, όπως κάτι σε ελυκό και αμύρο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια μαρινιέρα αποτελεί κλασική αξία και ταιριάζει ιδανικά με τις γκρι αποχρώσεις. Επιλέξτε ένα αμάνικο cardigan σε αυτό τον τόνο και θα έχετε το πιο simple & chic αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το αγαπημένο σας denim θα πάρει αμέσως πιο professional χαρακτήρα αν το συνδυάσετε με ένα sleeveless blazer. Προσθέστε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και θα έχετε το πιο casual chic office look.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα sleeveless jacket σε trench γραμμή ταιριάζει ιδανικά με ένα πιο casual σύνολο, όπως black trousers & λευκό top.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι camel αποχρώσεις παραμένουν trendy όπως και όποτε τις επιλέξετε. Ένα μακρύ sleeveless coat θα ταιριάξει άψογα με το τζιν σας και ένα απλό top από μέσα, δημιουργώντας το πιο chic urban style.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν, τέλος, θεωρείτε πως είναι νωρίς ακόμη για να αποχωριστείτε τα… μανίκια σας, να θυμάστε πως ένα sleeveless coat μπορεί να φορεθεί πάνω από το αγαπημένο σας μακρυμάνικο top ή sweater, δημιουργώντας το πιο cool και πρακτικό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: sleeveless coat, sleeveless jacket, spring look, spring tips, Street Style, styling tips, αμάνικο jacket, ανοιξιάτικο look

Keywords
Τυχαία Θέματα