Hollywood: 10+1 stars σε καθημερινές στιγμές

Πού συνάντησε ο φακός την Claudia Schiffer, τον Hugh Jackman, τις αδερφές Kardashian αλλά και τη Victoria Beckham; Αυτές είναι οι τελευταίες εμφανίσεις των stars την εβδομάδα που πέρασε.

1 ΑΠΟ 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Hugh Jackman

17/3, Λονδίνο

Ο Hugh Jackman

και ο συμπρωταγωνιστής του Taron Egerton πόζαραν μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας τους Eddie the Eagle στο Λονδίνο.

Δείτε περισσότερα Galleries Kristen Stewart

Παρίσι, 17/3

Η Kristen Stewart και η νέα φημολογούμενη σύντροφό της, τραγουδίστρια Stephanie Sokolinski aka SoKo βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες στη γαλλική πρωτεύουσα, όπου απαθανατίστηκαν να κάνουν βόλτες αλλά και να ανταλλάσσουν φιλιά.

Δείτε περισσότερα Galleries Fergie &Josh Duhamel

Λος Άντζελες, 17/3

Το διάσημο ζευγάρι σε μία από τις λιγοστές οικογενειακές εξόδους του, βρέθηκε μαζί με τον δυόμισι ετών γιο τους Axl σε πάρκο στο Brentwood.

Δείτε περισσότερα Galleries Claudia Schiffer &Matthew Vaughn

17/3, Λονδίνο

Στη Leicester Square της βρετανικής πρωτεύουσας έκανε πρεμιέρα η ταινία που σκηνοθετεί ο Matthew Vaughn Eddie the Eagle -στο πλευρό του ήταν η σύζυγό του, Claudia Schiffer.

Δείτε περισσότερα Galleries Gigi Hadid

Νέα Υόρκη, 17/3

Το 20χρονο μοντέλο επέλεξε ένα oversized γούνινο παλτό για έξοδο για φαγητό στο Bar Pitti της Νέας Υόρκης.

Δείτε περισσότερα Galleries Liv Tyler

17/3, Νέα Υόρκη

Η 38χρονη ηθοποιός, που είναι έγκυος στο τρίτο παιδί της -και δεύτερο από τον σύντροφό της Dave Gerber- απαθανατίστηκε έξω από το σπίτι της στη Νέα Υόρκη μαζί με τον γιο της, Sailor.

Δείτε περισσότερα Galleries Katie Holmes

Νέα Υόρκη, 17/3

Η 37χρονη ηθοποιός καταγράφηκε από τον φακό, ενώ έψαχνε ταξί στη Νέα Υόρκη, ενώ οι φήμες οργιάζουν ότι αρραβωνιάστηκε τον φημολογούμενο σύντροφό της Jamie Foxx.

Δείτε περισσότερα Galleries Kourtney Kardashian

Λος Άντζελες, 17/3

Με casual στυλ εμφανίστηκε η Kourtney Kardashian μαζί με τα δύο από τα τρία παιδιά της, την 4χρονη Penelope και τον 15 μηνών Reign, ενώ αναχωρούσαν από ωδείο της περιοχής τους.

Δείτε περισσότερα Galleries Lily Collins

Λος Άντζελες, 18/3

Η 27χρονη ηθοποιός -και κόρη του μουσικού Phil Collins- απαθανατίστηκε σε έξοδό της στο Μπέβερλι Χιλς με τη μητέρα της Jill Tavelman.

Δείτε περισσότερα Galleries Κim Kardashian

Λος Άντζελες, 18/3

Η 34χρονη reality TV σταρ απαθανατίστηκεμε blazer που απεικόνιζε την ίδια, κατά την έξοδό της από το δερματολογικό κέντρο Epione Cosmetic Dematologist του Μπέβερλι Χιλς.

Δείτε περισσότερα Galleries Victoria Beckham

18/3, Χονγκ Κονγκ

Η 41χρονη σχεδιάστρια μόδας, απαθανατίστηκε κατά την άφιξή της στο νέο της κατάστημα στον δεύτερο όροφο του εμπορικού κέντρο Landmark στο κέντρο του Χονγκ Κονγκ. Πρόκειται για το πρώτο της κατάστημα στην Ασία.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Claudia Schiffer, Fergie, Gigi Hadid, Hollywood, Hugh Jackman, Katie Holmes, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Kristen Stewart, pics of the week, στιγμιότυπα

Keywords
Τυχαία Θέματα