Tips για άψογο ντεμακιγιάζ και τα κατάλληλα προϊόντα για να χρησιμοποιήσετε

Το ντεμακιγιάζ είναι αποτελεί ίσως το πιο βαρετό στάδιο στην περιποίηση του προσώπου μας αν και είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο. Ένα καλό ντεμακιγιάζ σε βάθος, όχι μόνο απομακρύνει τα προϊόντα makeup που έχουμε χρησιμοποιήσει αλλά και τους ρύπους που έχουν συσσωρευτεί στην επιδερμίδα μας από την ατμόσφαιρα. Σκεφτείτε μόνο πόσο μικρόβια μεταφέρουμε ακουμπώντας απλά με το χέρι μας στο πρόσωπό μας.

Επιπλέον, κάτι ακόμα που κάνει το ντεμακιγιάζ απαραίτητο είναι το γεγονός ότι προετοιμάζει την επιδερμίδα μας να δεχτεί την περιποίηση που ακολουθεί με τον ορό ή την κρέμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα

να εισχωρεί καλύτερα το προϊόν στα εσωτερικά στρώματα του δέρματος και συνεπώς να ενισχύεται η δράση του.

Όπως ακριβώς σκέφτεστε να επενδύσετε σε μία καλή ενυδατική έτσι πρέπει να κάνετε και για το ντεμακιγιάζ σας. Χρειάζεται να είναι ανάλογο του τύπου της επιδερμίδας σας για να μην σας προκαλεί ξηρότητα και ερεθισμούς. Φυσικά δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να βρείτε το ιδανικό γιατί οι νέες φόρμουλες και τα micellar waters διατίθενται σε διάφορους τύπους που δρουν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα ακόμα και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε, να αλλάξετε ή να αναβαθμίσετε τον τρόπου που ντεμακιγιάρεστε!

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution για ένα ήπιο και βαθύ ντεμακιγιάζ χωρίς ερεθισμούς.

Δείτε περισσότερα Galleries

Apivita γαλάκτωμα 3 σε 1 για καθαρισμό, τόνωση και ντεμακιγιάζ σε πρόσωπο και μάτια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Garnier νερό ντεμακιγιάζ micellaire που απομακρύνει απαλά το ντεμακιγιάζ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Youth Lab Daily Cleanser για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας. Δεν την αφυδατώνει ενώ την αφήνει απαλή και δροσερή. Κατάλληλο και για ντεμακιγιάζ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Nip+Fab Deep Cleansing Fix Pads για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας από ρύπους και υπολείμματα μακιγιάζ εύκολα, γρήγορα και σε βάθος.

Δείτε περισσότερα Galleries

Eau Thermale Avène Micellar Lotion Cleanser για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ αλλά και να καθαρίσετε την επιδερμίδα σας. Χρησιμοποιήστε το και σαν τονωτικό πριν την κρέμα σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

La Roche Posay démaquillant yeux για να καθαρίσετε το βαρύ μακιγιάζ των ματιών. Αν η επιδερμίδα σας είναι ευαίσθητη τότε χρησιμιποιήστε το σε όλο το πρόσωπο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το απόλυτο προιόν ντεμακιγιάζ χωρίς γαλάκτωμα. Το γάντι GLOV απομακρύνει το μακιγιάζ χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα μόνο με νερό. Βρέξτε και στραγγίξτε το καλά πριν τη χρήση και ξεβαφτείτε. Πλύντε το καλά και αφήστε το να στεγνώσει για να είναι έτοιμο για την επόμενη χρήση.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Micellaire water, καθαρισμός προσώπου, μακιγιάζ, νερό ντεμακιγιάζ, ντεμακιγιάζ, περιποίηση πρσώπου

Keywords
Τυχαία Θέματα