Τα σκουλαρίκια που θα απογειώσουν τις summer εμφανίσεις σας

09:07 1/7/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Όταν έχουμε να κάνουμε με κοσμήματα, εκτός από τα κολιέ ή τα βραχιόλια, τα οποία είναι αυτά που κάνουν συνήθως τη μεγαλύτερη εντύπωση, υπάρχει τρόπος να τραβήξουμε την προσοχή ακόμα πιο ψηλά, και δεν είναι άλλος από το να επιλέξουμε ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια.

Ένα αξεσουάρ το οποίο φέτος κάνει ιδιαίτερα δυναμικό comeback, με τους πιο διακεκριμένους designers να περιλαμβάνουν στα looks τους σκουλαρίκια στις πιο εκκεντρικές αλλά και chic εκδοχές τους.

Μεγάλα μεγέθη, εντυπωσιακά σχήματα και όμορφες διακοσμητικές λεπτομέρειες είναι συνήθως αυτά που κάνουν τα συγκεκριμένα κοσμήματα

να ξεχωρίζουν, στοιχεία που εμείς προσωπικά έχουμε βρει στις νέες προτάσεις της JOOLS, τα οποία μετατρέπουν ένα απλό κόσμημα όπως τα σκουλαρίκια σε πραγματικά key-pieces των εμφανίσεών σας.

Χρυσά, μαύρα ή rose gold, με γεωμετρικές γραμμές αλλά και πιο στρογγυλεμένο design, τα σκουλαρίκια της JOOLS θεωρούμε πως θα καταφέρουν να γίνουν επίκεντρο της προσοχής φέτος το καλοκαίρι, ενώ ήδη έχουμε φανταστεί 2-3 outfits για να «χτίσουμε» γύρω από τα αγαπημένα μας κομμάτια από τη συλλογή. Το γεγονός δε, ότι με την κάρτα του Secret Club έχουμε και 15% έκπτωση όλο τον χρόνο, ίσως μας κάνει να επενδύσουμε σε παραπάνω κομμάτια… Μαντεύουμε ότι θα κάνετε το ίδιο!

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Jools, αξεσουάρ, καλοκαίρι, καλοκαιρινό στιλ, κοσμήματα, σκουλαρίκια

Keywords
Τυχαία Θέματα