Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Imam Baildi στο Θέατρο Πέτρας

Οι πρώτες μέρες του Ιουνίου μας βρίσκουν με έναν διάχυτο ενθουσιασμό, που θυμίζει κάτι από τις μέρες που πηγαίναμε σχολείο περιμένοντας ανυπόμονα να χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς… Αυτό το συναίσθημα, κάπου μεταξύ ενθουσιασμού, ανυπομονησίας και συσσωρευμένης ενέργειας είναι που νιώθουν και οι Imam Baildi όταν πλησιάζει το καλοκαίρι. Και φέτος ειδικά, έχουν μερικούς ιδιαίτερους λόγους να είναι χαρούμενοι:

Ένα

live album που έγινε ανάρπαστο σε όλη την Ελλάδα και ανέβηκε απευθείας στην πρώτη θέση των πωλήσεων στα i-tunes. Την πιο επιτυχημένη μέχρι στιγμής περιοδεία σε 20 πόλεις της Ευρώπης, και τις sold – out αθηναϊκές βραδιές στο Passport Κεραμεικός. Και την κυκλοφορία του πρώτου solo album της τραγουδίστριάς τους, Ρένας Μόρφη, με τον τίτλο Σούλη Ανατολή, σε παραγωγή Imam Baildi.

Καλοκαίρι ξανά, λοιπόν για τους Imam Baildi και το ταξίδι τους φέτος ξεκινάει με μια μεγάλη συναυλία, την Τρίτη 5 Ιουλίου στο ατμοσφαιρικό Θέατρο Πέτρας, όπου με εφόδιο τη σκηνική τους παρουσία που στις μεγάλες ανοικτές σκηνές είναι ακόμα πιο εκρηκτική, τα κομμάτια που αγαπάει ο κόσμος, και, φυσικά, καινούριες ιδέες και εκπλήξεις, πρόκειται να μας ταξιδέψουν μετά μουσικής.

Opening act: Ο Δημήτρης Σαμόλης

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων: 10€ προπώληση μεχρι 13 Ιουνίου, 12€ προπώληση μέχρι την ημέρα της συναυλίας, 14€ στο ταμείο του θεάτρου το βράδυ της συναυλίας.

https://www.viva.gr/tickets/music/theatro-petras/imam-baildi/

Το jenny.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 2 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε με την παρέα σας την πιο καλοκαιρινή συναυλία, συμπληρώνοντας απλά την παρακάτω φόρμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα