Τα μυστικά για το τέλειο κορμί της Madonna

09:19 7/4/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή σοκάρει το κοινό της με το υπέροχο και καλογυμνασμένο κορμί της.

Φυσικά και προσέχει τη διατροφή της και καταναλώνει αρκετά λίτρα νερό την ημέρα. Ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό για να διατηρήσει το τέλειο κορμί της, ιδιαίτερα για την ηλικία της. Ουσιαστικά τα μυστικά της είναι κάποιες λεπτομέρειες, που την κρατάνε σε φόρμα.

Λειτουργεί σαν ρολόι: Κάθε πρωί 8 η ώρα είναι έτοιμη για την πρωινή γυμναστική της. Δεν μπορεί κανένας και τίποτα να την εμποδίσει από την πρωινή της συνήθεια. Το ίδιο συμβαίνει και στις 8 η ώρα το βράδυ. Όπως η ίδια έχει δηλώσει γυμνάζεται πρωί, βράδυ στις 8 η ώρα και επιλέγει να βγει αργότερα. Ουσιαστικά δηλαδή γυμνάζεται ανά δώδεκα ώρες και πάντα την ίδια ώρα. Κάτι θα ξέρει.

Προσέχει αυτά που φοράει: Δε θέλει τίποτα να την εμποδίζει την ώρα της γυμναστικής της, γι αυτό επιλέγει τα σωστά αθλητικά παπούτσια και ρούχα που απορροφάνε τον ιδρώτα.

Αλλάζει συνεχώς το πρόγραμμά της: Το κάνει κυρίως για να μη βαριέται. Όπως λέει ένας από τους προσωπικού της γυμναστές, δεν έχει κάνει ποτέ το ίδιο πρόγραμμα γυμναστικής για δύο συνεχόμενες φορές.

Πολλές φορές επιλέγει να γυμνάζεται με φίλους: Όταν γυμνάζεται εκτός του σπιτιού της, στη φύση ή στην πόλη πάντα επιλέγει καλή παρέα για να περνάει ευχάριστα η ώρα.

Κάθε φορά από 45 λεπτά: Είναι αρκετά αυστηρή σε αυτό. Γυμνάζεται δύο φορές την ημέρα από 45 λεπτά. Το αυστηρό και συγκεκριμένο ωράριο είναι πολύ σημαντικό στη γυμναστική του κάθε ανθρώπου δηλώνει η διάσημη τραγουδίστρια.

The post Τα μυστικά για το τέλειο κορμί της Madonna appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα