Γκουίνεθ Πάλτροου: Προσπαθούσα να λιποθυμήσω με κρασί και χάπια

09:18 7/4/2013 - Πηγή: KoolNews

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η διάσημη ηθοποιός στο περιοδικό Self, όπου ανέφερε την περίοδο όπου πίεζε υπερβολικά τον εαυτό της.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μπορεί να έχει τη φήμη του control-freak τυ Χόλιγουντ, αλλά έχει βιώσει μια από τις χειρότερες εμπειρίες στο παρελθόν, όταν πιεζόταν συχνά σχετικά με τους ρόλους της και τα συνεχή ταξίδια.

«Θυμάμαι που έμπαινε στο αεροπλάνο και από το άγχος δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Προσπαθούσα να κάνω τον εαυτό μου να λιποθυμήσει

πίνοντας κρασί και παίρνοντας υπνωτικά χάπια», ανέφερε στη συνέντευξη της η ηθοποιός.

Πλέον αντιμετωπίζει το άγχος με ακόμα πιο συστηματική και υγιεινή διατροφή. Η Πάλτροοου πιστεύει ακράδαντα στο ρητό του ”είμαστε ότι τρώμε” και θεωρεί ότι με την προσεχτική διατροφή, μπορεί κανείς να μειώσει σημαντικά το στρες από τη ζωή του.

Θεωρεί επίσης, ότι δεν πρέπει να αποφεύγει τις έντονες και σοβαρές συζητήσεις με τους ανθρώπους, καθότι η επικοινωνία είναι το Α και το Ω προκειμένου να λύνονται τα προβλήματα.

Τέλος, συζητώντας για ακόμη μια φορά για τη διατροφή της, ανέφερε πως λατρεύει τις τηγανητές πατάτες, αλλά δεν τις τρώει επειδή τς θεωρεί…απαγορευτικές!

Keywords
Τυχαία Θέματα