Τα εβδομαδιαία ζώδια της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 18/01/2016 – 24/01/2016

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 18/01 –24/01.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

To πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω (από 23/1) είναι τονωτικό για την επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή. Φαίνεται ότι και μπορείς να έχεις τη στήριξη που θέλεις στις επαγγελματικές σου βλέψεις και μπορείς να βγεις προς τα έξω «πουλώντας» τα εργασιακά σου προσόντα ή το «προϊόν» σου. Επίσης μπορεί να είναι κοινωνικά μια έντονη περίοδος

εξωστρέφειας με προσκλήσεις, συναντήσεις, παρέες και διάθεση να συναναστραφείς παλιούς ή και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους.

Προσοχή ωστόσο μέχρι τις 26/1που ο Ερμής είναι ανάδρομος επίσης στον Αιγόκερω δημιουργώντας πρόσκαιρες αντιξοότητες, προβλήματα ή καθυστερήσεις και εκνευρισμό στην επαγγελματική ή και στην οικογενειακή/προσωπική σου ζωή.

Διβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

1. Ένας Ταύρος δεν χωρίζει σχεδόν ποτέ. 2. Ένας Ταύρος μπορεί να φλερτάρει έξω από μια μακρόχρονη σχέση αλλά θα φροντίσει να μην την επηρεάσει. 3. Ένας Ταύρος πρέπει να φτάσει ξανά και ξανά στα όριά του και να τα ξεπεράσει για να διαλύσει μια σχέση. 4. Ένας Ταύρος θα υπερασπίσει μια σχέση με επιμονή και υπομονή ακόμα και μένοντας σε μια σχέση που δεν τραβάει. 5. Ένας Ταύρος μπορεί να γίνει κυνικός μετά από μία αποτυχημένη σχέση αλλά θα ξαναμπεί σε μια σχέση. Αν ισχύουν όλα τα προηγούμενα, λίγο ή πολύ, περισσότερο ή λιγότερο, ίσως απαντηθεί ή δοκιμαστεί από τον Άρη που βρίσκεται στον Σκορπιό και επηρεάζει άμεσα τις διαπροσωπικές σχέσεις.

Αν υπάρχουν προβλήματα, παράπονα, θέματα που έχουν κρυφτεί επιμελώς κάτω από το χαλί ίσως έρχονται στην επιφάνεια για να δείξουν πόσο σταθερή, ανθεκτική ή σημαντική είναι η σχέση που σε ενδιαφέρει.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Ναι, υπάρχουν θέματα στη σχέσηπου χρειάζεται να επιλυθούν, δάνεια/ κάρτες/ εφορία/ λογαριασμοί που τρέχουν και σε αγχώνουν ή ακόμα και πεσμένη σεξουαλική διάθεση ή δίψα για αισθήματα και οικειότητα που δεν ικανοποιείται. Ίσως η εργασιακή καθημερινότητα και οι πρακτικές υποχρεώσεις να σε γειώνουν κάθε τόσο ή να αισθάνεσαι ότι σηκώνεις δυσανάλογα βάρη ή ότι έχεις αναλάβει υποχρεώσεις που δεν αντέχεις. Όμως…

Είναι εποχή να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφράσεις όλη την αγάπη και τη δημιουργικότητα που διαθέτεις. Φυσικά κι έχεις βαρεθεί να ακούς για σχέσεις και δημιουργικότητα αφού ούτως ή άλλως ως Δίδυμος αποτελείσαι και από τα δύο. Παρόλα αυτά υποδύσου ότι έχεις κατανόηση και ότι είσαι συμπονετικός, ακόμα κι αν αισθάνεσαι μια ανεξέλεγκτη παρόρμηση να βρίσεις οποιοδήποτε σε στραβοκοιτάει.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον φιλικό σου Σκορπιόδεν λύνει όλα τα αισθηματικά σου προβλήματα, όμως όπως και να το κάνουμε διευκολύνει μια σχέση που μπορεί να μπάζει νερά ή απαντάει και στην επιθυμία για μια ερωτική ιστορία αν είσαι μόνος/η. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω (από 23/1) είναι επίσης ένα καλό νέο αφού τονώνει τη σχέση σου με τον σημαντικό Άλλο της ζωής σου, σου δίνει έξτρα πόντους στις σχέσεις που θέλεις να επηρεάσεις θετικά, σε κάνει δημοφιλή και σε βγάζει κοινωνικά προς τα έξω.

Ακόμα κι αν ανήκεις στους Καρκίνους που έχουν καεί πρόσφατα από μία σχέση και επαναλαμβάνεις «δεν θέλω έρωτες, θέλω να δω το How to get away with murder», η φαγούρα να βγεις έξω και να φλερτάρεις θα είναι έντονη.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Ποια μπορεί να είναι τα αποτελέσματα του Ερμή στον Αιγόκερω, που σημειωτέον είναι ανάδρομος μέχρι τις 26/1. Ίσως η καθημερινότητα επιβαρύνθηκε με πολλές ενοχλητικές εκκρεμότητες που ήρθε η ώρα να διευθετηθούν. Μπορεί η εργασιακή πραγματικότητα να επιβαρύνθηκε και οι σχέσεις με τους από πάνω σου, τους δίπλα σου, τους πελάτες να έφτασαν κάποιες στιγμές σε σημείο βρασμού. Μπορεί να σε επισκέφτηκε μια ίωση, να έπεσες στο κρεβάτι, ή να πήγες στον οδοντίατρο. Μια κλήση για το μεταφορικό σου μέσο, ένα αρχείο που χάθηκε, ένα κλειδί που ξεχάστηκε, μια συσκευή που τα ’φτυσε, το κατοικίδιο που σε απασχόλησε δυσάρεστα.

Έκτακτες υποχρεώσεις, καθήκοντα, κάποιος δικός σου με πρόβλημα, η δική σου κακή διάθεση. Προβλήματα και θέματα που θεωρούσες λυμένα ή δεν ήξερες καν την ύπαρξή τους εμφανίζονται στη μέση του πουθενά. Πιθανόν ασυνεννοησία και παρανοήσεις, ή και σκηνές από ασήμαντη αφορμή. Ναι, αυτός ο ανάδρομος πιθανόν σε έφερε στα όριά σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ε, καλά τώρα. Και ετοιμόλογος/η είσαι και το μυαλό σου παίρνει περισσότερες στροφές από πολλών άλλων και ατακαδόρος/α είσαι και μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε λογομαχία, συζήτηση ή επιχειρηματολογία. Γιατί αυτός ο πρόλογος; Γιατί με τον κυβερνήτη σου Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερω μέχρι τις 26/1 η επικοινωνιακή σου ικανότητα δεν είναι σε φόρμα, με συνέπεια να πετάς την μπάλα έξω από το γήπεδο, να αντιμετωπίζεις παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις που είτε προκάλεσες εσύ είτε όχι εντούτοις σε έφεραν σε δύσκολη θέση, να έρχεσαι αντιμέτωπος/η με τις συνέπειες περασμένων εκτιμήσεών σου ή να βραχυκυκλώνεις όταν έχεις δίκιο.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Ξανά: Κάθε φορά που πιθανόν αναρωτιέσαι αν το σύμπαν, η τύχη, η ζωή, η σύμπτωση ή ο Θεός τα έχουν βάλει προσωπικά μαζί σου γιατί έχεις πέσει πάνω σε ένα ύφαλο, σε μια δυσκολία, σε μια τρύπα, να θυμάσαι ότι μάς δίνεται μόνο ό,τι μπορούμε να αντέξουμε. Φυσικά η απάντησή μου είναι άμεση: «Θεέ μου, μη μου στέλνεις ό,τι μπορώ να αντέξω». Με τον Πλούτωνα ή τον Ουρανό να σφυροκοπάνε πάρα πολλούς Ζυγούς κανείς δεν μπορεί να σου πει γιατί γονάτισες και να κρίνει τις πληγές σου – κάποιος/α μπορεί να σε βοηθήσει απλώς με το να είναι εκεί για σένα, τίποτα άλλο.

Η ανάδρομη κίνηση του Αιγόκερου μέχρι τις 26/1 φέρνει στην επιφάνεια αναμνήσεις, ανθρώπους, ακόμα και παλιότερες πράξεις, αποφάσεις και επιλογές που τώρα πιθανόν αντιμετωπίζεις τα αποτελέσματά τους. Πρόκειται για μια περίοδο αντιφατική, ρευστή, απρόβλεπτη στην οποία δεν έχεις κανένα έλεγχο. Μην επεμβαίνεις, άσε τα πράγματα να κυλήσουν διατηρώντας όσο περισσότερο μπορείς την ψυχραιμία σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Mε τον Άρη στο ζώδιό σου, που αποτελεί και τον παραδοσιακό κυβερνήτη σου, διανύεις μια έντονη περίοδο στην οποία πιθανόν να αντιμετωπίζεις εργασιακά ζόρια, συντροφικές αντιπαραθέσεις, παράπονα, προβλήματα ή οικογενειακά βάρη. Βεβαίως δεν είναι μια εποχή μόνο προβλημάτων (αν και ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω επιβαρύνει τη διάθεση και την επικοινωνία) αλλά σου δίνεται και η δυνατότητα να οργανώσεις και να δρομολογήσεις το πάρα κάτω της ζωής σου ενεργητικά.

Ακραία και χονδρικά δεν υπάρχει μόνο η πιθανότητα να συγκρουστείς σε μια σχέση ή να τελειώσει μια σχέση, αλλά μπορεί και να ξεκινήσει ή να εξελιχθεί.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακόμα κι αν δεν έχεις ιδέα από αστρολογία, διελεύσεις και τι σημαίνει Άρης, Δίας και Κρόνος, διαισθάνεσαι, καταλαβαίνεις, νιώθεις ότι βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας καινούργιας εποχής ή ζεις ήδη μια τέτοια καινούργια εποχή. Ο Δίας σού προσφέρει μια επαγγελματική ευκαιρία ή μια δυνατότητα, μια προοπτική ή μια καινούργια εργασιακή διέξοδο.

Ο Κρόνος από την άλλη δοκιμάζει την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή – είτε δημιουργείς οικογένεια, δεσμεύεσαι σοβαρά σε μία σχέση, περιμένεις παιδί ή παντρεύεσαι είτε η προσωπική/συντροφική σου ζωή περνάει κρίση είτε εξελίσσεσαι με αίμα και ιδρώτα επαγγελματικά προς τα πάνω είτε έχεις πέσει σε τοίχο επαγγελματικά, το ζήτημα είναι ότι βρίσκεσαι (ή θα βρεθείς) μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν τη ζωή σου για τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φυσικά και μέχρι τις 26/1 υπάρχει το αγκάθι του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σου που σε εκνευρίζει με πρακτικές εκκρεμότητες, ή πιθανόν σε αναστατώνει με περασμένες λάθος εκτιμήσεις ή αποφάσεις που τώρα φαίνονται τα αποτελέσματά τους, ή σου βάζει τρικλοποδιές εκεί που όλα φαίνονται εντάξει ή δημιουργεί παρανοήσεις, καθυστερήσεις και αναβολές εκεί που θέλεις να τρέξεις. Ωστόσο, η Αφροδίτη που έρχεται στο ζώδιό σου από τις 23/1 είναι ένα νέο για να αναθαρρήσεις και να πάρεις τα πάνω σου.

Εντάξει, η Αφροδίτη από μόνη της δεν έχει τη δύναμη να δημιουργήσει καλή διάθεση διαρκείας ή παρατεταμένη αισιοδοξία, μπορεί ωστόσο να σου χαρίσει μέρες που αισθάνεσαι ότι είσαι ωραίος/α, μετράς, πείθεις ή κερδίζεις τις εντυπώσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη σε ένα σημαντικό σημείο του ηλιακού χάρτη σου η προσοχή είναι στραμμένη στην επαγγελματική ζωή που πιθανόν περιέχει εργασιακή ένταση, επιθυμία να εξελιχθείς επαγγελματικά, πρόσθετες ευθύνες και υποχρεώσεις, πιθανούς ανταγωνισμούς και παιχνίδια εξουσίας, εκνευρισμούς που προέρχονται από ιεραρχικά ανώτερους ή από συναδέλφους ή πελάτες. Είναι μια περίοδος που έχει φιλοδοξία και ζόρια. Σε αυτό το διάστημα καλείσαι να λύσεις επαγγελματικούς γόρδιους δεσμούς και να αποφασίσεις πιθανόν για το παρά κάτω της δουλειάς σου.

Ναι, υπάρχει περίπτωση να σου τη σπάσουν συνθήκες και άνθρωποι, αφεντικά να σε στραγγίξουν ή κάποιοι να σε παρασύρουν μακριά από το στόχο σου που είναι να τα καταφέρεις και να βρεις μια θέση στον ήλιο, ή απλώς να επιβιώσεις επαγγελματικά ή να σταθεροποιηθείς.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Κρόνο στον Τοξότη ε ναι η ζωή δεν είναι εύκολη, οι αποφάσεις είναι δύσκολες, οι σχέσεις μοιάζουν ένα νούμερο μικρότερες και στενεύουν, η επαγγελματική ζωή τίθεται επί τάπητος, η διάθεση ανεβοκατεβαίνει, οι φόβοι είναι παρόντες, η μελαγχολία συχνή. Όσο κι αν προσπαθείς να ελέγξεις ή να ανταπεξέλθεις σε κάθε κατάσταση δεν μπορείς να τα καταφέρεις χωρίς κάποιες μικρές διαφυγές – είτε αυτές ονομάζονται γουίκ εντ μακριά από την πόλη, συναντήσεις με φίλους, ένα ποτό παρά πάνω, μια έντονη σκέψη για κάποιον/α που είναι μακριά, με κάτι που να σε βγάζει από τη ρουτίνα – ένα σεμινάριο, μια ξένη γλώσσα, ένα χόμπι, μια εκ βαθέων συζήτηση με κάποιον που εμπιστεύεσαι.

Όλα αυτά μπορεί να ενταθούν με τον Άρη στον Σκορπιό.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
athens voice, ζωδια σημερα, athens, voice, athens voice, athens, voice, επηρεάζει, διδυμοι, αρης, λεων, εκκρεμότητες, σημαίνει, κινηση στους δρομους, αστρολογια, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , Καλή Χρονιά, εξτρα, η ζωη, ξανα, αποτελεσματα, τι σημαινει, ηξερες, αφροδιτη, ιωση, λεων, παιχνιδια, περιοδος, τυχη, ωρα, αγαπη, αιμα, αισιοδοξια, αναμνησεις, αφορμη, βρισκεται, γινει, γηπεδο, γλωσσα, διαστημα, δυναμη, δυνατοτητα, δειτε, διψα, διδυμοι, δικη, ευκαιρια, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκφρασεις, επηρεάζει, εποχη, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ερχονται, ερχεσαι, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεα, η δικη, υπομονη, θεος, θυμασαι, κινηση, κρονος, κυνικος, λαθος, μαζι σου, μακρια, μπορεις, μυαλο, οικογενεια, ορια, παιδι, προβληματα, συζητηση, συνεχεια, σκηνες, συμπαν, ταυρος, φαγουρα, φαινονται, φυσικα, φορμα, φορα, χαθηκε, ψυχραιμια, class, δικιο, ερωτες, για σενα, κληση, καρδια, κρεβατι, μπροστα, νιωθεις, πηγες, πληγες, ποτο, σημαίνει, single, τοξοτη, θελω να, θεματα, θετικα, βεβαιως
Τυχαία Θέματα