Τα αρώματα του φθινοπώρου

Το καλοκαίρι ξεθωριάζει σταδιακά και εμείς μένουμε να αναπολούμε τη μυρωδιά του. Αφού λοιπόν έχουμε απολαύσει όλα εκείνα τα καλοκαιρινά και ταξιδιάρικα αρώματα, ήρθε η ώρα να αντικαταστήσουμε στο νεσεσέρ το μπουκαλάκι με το άρωμα για να υποδεχθούμε τη σεζόν ανανεωμένες και με νέες μυρωδιές που θα μας βάλουν στο κλίμα.

Μανταρίνι, περγαμόντο, φασκόμηλο, βανίλια αλλά και νότες από στιλπνό ξύλο κλείνονται με διαφορετικές κάθε φορά αναλογίες σε χαριτωμένα μπουκαλάκια και μας καλούν να τα ανακαλύψουμε. Αρώματα

γλυκά κι άλλα που σου αφήνουν την νοσταλγική μυρωδιά της βροχής, φτιαγμένα με μεράκι από τους καλύτερους αρωματοποιούς μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε.

Μία νοητή βόλτα αρχικά θα σας προετοιμάσει για την επίσκεψή σας στους πάγκους με τα αρώματα.

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Wood Sage & Sea Salt: Οι εκλεκτές μυρωδιές της Jo Malone βρίσκουν την πιο φθινοπωρινή του εκδοχή σε αυτό το άρωμα με νότες από φασκόμηλο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το διαχρονικό Calyx της Clinique προσδίδει αίσθηση φρεσκάδας, ενώ το γκρέιπφρουτ κάνει το αποτέλεσμα να είναι πιο παιχνιδιάρικο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα άρωμα που φέρνει τις εκλεπτυσμένες εικόνες από την Ιταλία είναι το Mandarino di Amalfi του Tom Ford. Ιδιαίτερο και με άψογο μπουκαλάκι είναι τόσο προκλητικό όσο και αθώο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η νέα μούσα στα αρώματα έρχεται από την Estee Lauder για ακόμα μία φορά. Δροσερό και σαγηνευτικό είναι το Modern Muse που συνδυάζει στις κατάλληλες αναλογίες το γιασεμί με τις νότες από στιλπνό ξύλο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ακόμη ένα καινούριο άρωμα με βρετανικό αέρα. Το My Burberry έχει ένα κοριτσίστικο μπουκλάκι και βάση το τριαντάφυλλο που σε προκαλεί να το πάρεις στα χέρια σου. Αν το ανοίξεις, νότες από πατσουλί και περγαμόντο μαζί με το τριαντάφυλλο θα σας συνεπάρουν.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το ροζ Prada Candy ανθίζει και βγάζει προς τα έξω τις πιο λουλουδάτες μυρωδιές. Το νέο Prada Candy Floral, οι πιο ρομαντικές θα το λατρέψουν.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Burberry, Calyx, Clinique, Estee Lauder, Jo Malone, Mandarino di Amalfi, Modern Muse, Prada Candy, Tom Ford, Wood Sage & Sea Salt, φθινοπωρινά αρώματα

Keywords
Τυχαία Θέματα